Brynäs patetiska hemmapublik

Jag kom ju in igår på saker jag inte gillade, på internet sidor som aldrig uppdaterar sig.
Då kom jag ju på att jag har ju glömt att skriva ut min lilla korta hatlista här på bloggen, en kort liten lista på saker som är så otroligt störande i våran vardag att jag inte kan låta bli att skriva om dom/det :P
Ingen speciell ordning

- Gamla Ringsignaler (på mobiler) ---- Jag förstår inte hur man själv kan leva med sig själv då man har en ringsignal som alla andra har, hur opersonligt är det inte? O hur otroligt skärande är det inte i öronen att höra samma jäkla signal om o om igen speciellt då man hör att andra har det också? helt otroligt. Känner du som läser detta dig träffad så byt ;)

- Fjortisar -----  Ganska oundvikligt dom ska höras, dom ska synas. O jag förstår inte varför? Jag tror jag kan skriva detta blogg inlägg dubbelt så långt med många fina motiveringar på varför jag stör mig på dom, men jag tycker detta får räcka.

- Folk som röker vid allmäna platser  ---  Här kommer platser på som jag älskar på att folk röker:  vid köer (ex bankköer, till snabbmat, busshållsplatser etc) då man går av tåg, för då kan man absolut inte vänta någon sekund till, utan det första man gör är att förpesta alla andras hälsa. Toppen, det blir jag så glad av, jag brukar nästan alltid då folk röker på olämpliga platser hosta ganska nära dom eller spotta vid deras fötter för att visa min tacksamhet. :)

- IPRED,FRA,Antipiratbyrån - motivering krävs ej jag väljer att länka till min käre vän Tor :) http://www.raswill.se/

- Bortskämda barn -- Vissa barn står man helt enkelt inte ut med när man ser dom i butiker etc. O jag vet vart det mesta felet ligger nämligen föräldrarna, klassiker. Den blir ju aldrig gammal, men så är det, vissa ska helt enkelt inte ha barn.

- Rix FM - Speciellt moron zoo seriöst dags o lägga ner skiten nu. Det är ju ingenting som är varierande med den radio-kanalen , förstår inte att så många personer kan ratta in den kanalen dag in o dag ut o inte få hjärnblödning? Det är ju en playlist på 16 låtar.

- Linda Rosing - även här behövs ingen motivering titta bara på fanskapet (o nu menar jag inte min bil) så fattar ni vad jag menar.

- Brynäs hemmapublik -- motivering följer där nere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sportdelen

Tippning av dagens matcher är här, o denna gång ska jag vinna tippningen emot min bror ;)

Frölunda - Modo 3-4 (efter sudden) Om Frölunda ställer Holmqvist i mål så lär resultatet utfalla, kommer Ahonen stå så tror jag Modo vinner utan en förlängning.

Färjestad - Hv71 6-3 -- Kampen om ligasegern går till Färjestad. Färjestad har Gustavsson, Hv71 har Liv. Jag tror det säger allt.

Södertälje - Djurgården 2-3 (efter sudden) Strömberg är tillbaka o lär bevisa varför dom aldrig borde ha sparkat honom, men samtidigt har Djurgården mycket att spela för, o Wesslau's målvaktspel har varit riktigt bra på senaste tiden.

Rögle - Linköping 4-0 -- Här kör jag med en riktig rövare, Rögle bara måste vinna och jag tror Abbottarna kommer köra över LHC som verkligen spelar uselt för tillfället, den som säger att vinsten mot SSK var bra kan ju inte mycket om hockey.

Brynäs - Timrå 3-2  -- Brynäs spelar hemma, det kan avgöra. Om publiken är på g dvs, publiken här i Gävle är patetisk, riktigt patetisk. Jag menar inte att man skall kopiera allt ifrån NHL men seriöst det finns ju inget drag i läkerol, så fort någon öppnar käften så ser det ut som om alla runt om tror den har cancer. Man får tydligen bara hoa och tjoa då det görs mål eller då domaren missar något, annars ska man vara tyst. Nej usch, vill man ha tyst på matcherna kan man gå på Tennis eller Golf.
Nu kom jag ifrån tippningen men jag var tvungen att få ut det där :P

Luleå - Skellefteå 6-4 -- Luleå har redan vunnit slaget om bästa laget i norr, men Luleå har så mycket mer att spela för än vad Skellefteå har, en högre placering ger dom chansen att möta tex Brynäs eller Timrå i slutspelet o det tror jag dom hellre vill. Än att få möta just Skellefteå igen.

Det är tillåtet för andra att göra sin röst här på tippningen också :) skriv bara
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för läsningen :)

Ha en rolig dag!! hihi

Arrivederchi

L.Strömberg tillbaka

Sportdelen direkt!
Måste bara skriva lite fort vad jag tycker om detta :) eftersom det är såpass fräscht.
Södertälje tar alltså tillbaka sin coach, som dom sparkade i december som jag absolut inte gillade.
Önskar jag då lycka med detta tränarbyte, njaaaa inte direkt om Leffe inte hade sparkats så kanske jag hade unnat Södertälje det, nu känns det som att dom utnyttjar honom o kommer sparka honom efter säsongens slut.
Samt att Södertälje ju faktiskt möter Leksand i kommande kvalserie :P så har jag lite svårt att önska dom lycka till, hehe.
Jag har onda aningar om att detta faktiskt kan ha räddat SSK kvar i ES, med Jim Brithen hade ju laget rasat genom kvalserien med dunder o brak!
Stackars Brithen har ju verkligen fått sitt namn förstört, lär ju knappast få anta sig fler jobb som ES tränare.

---------------------------------------------------

Nog sagt :)

Nu är Yo här o nu skall soppa ätas :)

Tjohej! (igen)

Hejhej :)

Hej på er dära :)

Jag har inte varit snäll emot bloggen eller er som läser med att uppdatera den :P
O är det saker jag inte gillar är det sidor som aldrig uppdaterar sig, så jag skall försöka göra en bättring.

I helgen som kommer så JFL (Johannas far Lennart) som han heter på min mobil, o då ska vi göra ett försök i att få bukt med dom fel jag fick på min besiktning på bilen (som jag ännu inte döpt).
Jag har ju gått igenom några namn i huvudet på vad bilen skulle kunna heta, har väl inte direkt varit några iderika förslag, men tveka inte med att komma med några förslag heller :) sånt uppskattas.
Dom namn jag har på bilen är "Slayern" "Rödingen" o "Fanskapet" än så länge :P

Dagens rätt blev potatis o purjolökssoppa som Yo har mixat ihop, väntar på att hon skall komma hem så vi kan äta den tillsammans :)

Oh skön låt "Aquagen - Saturn 8" precis sån musik som behövs efter en lång "rolig" arbetsdag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sportdelen

Jag vet att skvallerpressen älskar sthlm men att dom inte kan inse vart dom ligger i tabellen är ju mest komiskt.
Det skrivs konstant om att Djurgården måste vinna sina två återstående matcher för att ha chans om SLUTSPEL, jodå ni läser rätt slutspel. När dom faktiskt snarare är indragen MER i kvalseriesträcket.
För att förklara det tydligare Djurgården har 5 p upp och 4 p ner, hur kan man då vända det till att "vi har det närmare till slutspel" helt ologiskt enligt mig, men men.

Den stora dagen jag sitter o längtar efter annars när det gäller sport är den 27.e då Leksand på hemmaplan tar emot babyhawks som jag gärna kallar dom.
Vad det hela handlar om är att då detta

Malmö               71 p
Troja/Ljungby  70 p

Lika många spelade matcher o allt, ifall Troja slår Sundsvall o Leksand slår Malmö är Malmö utanför kvalserien : D  :))
Jag har sån enorm skadeglädje till att det går skit för Malmö, sörjer inte det minsta.
Har aldrig tyckt om det där packet ett lag utan total personlighet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för idag :)

Dagens Video



är dedikerad till alla nördar där ute :D


wiiiee

One love min Johanna :)

Man kommer hem, helt slut, min lillebror Rickard kommer senare ikväll så jag måste få undan lite saker innan han kommer samt fixa små saker innan min besikning på rödingen (volvon) imorgon.
Johanna har då åkt till Stockholm, dels för att träffa familjen men mestadels (tror jag) för att se bounce.
Så när jag kommer hem är hon ju inte hemma, men massa små post-it lappar har hon lämnat med små söta meddelanden :) hihi blir man inte glad så säg :) o på sängen hade hon ställt godishjärtan o ett kuvert :) är hon inte söt så säg :)

Så nu sitter jag här o lyssnar på Jonas Steur - Second Turn o bara andas in helgen, så skönt att inte sitta på jobbet o behöva säga "välkommen till tele2 du pratar med ....." osv...

Har börjat spela innebandy på torsdagar, riktigt roligt :) tråkigt nog så skadade Erik (inte min bror) ryggen igår. Så pass illa att en ambulans var tvungen att ta honom till sjukhuset för en koll. Inget allvarligt som tur var, men ändå otäckt o ringa 112.

Sportdelen

tar vi imorgon :)


Hej på er :)

Så här ser det ut.

Då jag o Yo har varit framme o gjort gröt.



O nu har vi ändå skrapat bort det värsta . Ni kan ju gissa då att gröten inte heller blev så lyckad. :P
Trots att vi kokar på 3.an (6.an högsta) o står hela tiden o rör om. Så bränner det alltid fast.
Så om någon har kloka råd att ge så lyssnar vi med idel öra :)

Tjoho

Detta fält måste fyllas i

Ja så var det allas favoritdag då Tiiiisdag huurraaaa!
Jag tror ingen på jobbet var på något bra arbetshumör.
Själv startade jag dagen perfekt, började med att halsen var tjock o öm för att sedan märka att jag försovit mig så jag får stressa ihop allt jag ska ha med mig. (O det slutar aldrig bra)
När jag kommer ut så märker jag att luften på framdäcket på cykeln har pyst ut, Woho.
Märker även att jag glömt min mobil, så det är bara att vända om, lagom stressad som jag är.
Tar mig ner till stationen, när jag väl är där så har jag glömt min plånbok med tex ID i.
Kommer ju på att ID kan ju vara bra att ha om det skulle komma en kontrollant på tåget :P
Jag hade dock tur o en sådan slapp jag idag.

Varje dag hittils har jag gått till jobbet, idag tänkte jag att jag kunde väl unna mig att ta bussen (jag hade ju ändå ont i halsen) tror ni inte att jag tar fel buss? jodå den går till början åt rätt, för att sedan bara åka förbi centrum, dit jag hade planer på att ta mig :P Sååå jag fick gå till jobbet denna dag också.
Men sedan har väl dagen gått helt okey, kommer bra överens med mina kompanjoner där också :)
Björn o Gustav är två roliga typer tex :)

Sportdelen

8.a omgångar kvar av Elitserien, så här kommer min slut-tippning på hur jag tror det kommer se ut vid omgång 55

Lag nr 12 Södertälje - Om Södertälje vänder på skutan o går över sträcket till det neutrala-sträcket så byter jag namn till Arne Weise.

Lag nr 11. Rögle - Vadan nu? Ska du inte ändra? Nepp jag tror inte att Rögle tar sig över sträcket igen helt enkelt, att Djurgården skulle åka ner under sträcket, igen forget it. Djurgården har ingen dålig trupp, den är minst lika bra som Skellefteå's bortsett ifrån Dimitrakos :P

----------------------------------------------------------------------------------------------

Lag nr 10 Brynäs - Trots den otroliga starten näst näst sist, kan detta vara möjligt. Tro mig, se Brynäs. Det är möjligt o även löjligt o se. Dom har ingen offensiv, den är som borta med vinden. Defensiven är stark, tänk om anfallet hade varit lika starkt. Då hade Brynäs kommit långt långt upp.

lag nr 9 Djurgården - Inget slutspel alltså? Näe o det stavas Ridderwall o Wesslau. Wesslau har varit bra på sistonde, men tillräckligt bra för att ta dom till slutspel? Nej det tror jag inte.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Lag nr 8 Timrå - Dom går bra nu, ja men efter uppehållet så tvivlar jag att dom är lika bra igen. O det stavas målvakt återigen Backlund har då aldrig imponerat på mig. Räkna med att Timrå inte går längre än kvartsfinal o att Challe kommer gnälla mer än någonsin.

Lag nr 7 Modo - Frälsaren har återvändit, men det kan även få alla att kämpa dubbelt så mycket för att slå Modo, det kan svänga åt vilket håll som helst. Men jag tror det kommer svinga uppåt.

Härefter skriver jag bara ordningen på lagen och skippar motivering
Lag nr 6 Skellefteå

Lag nr 5 Luleå

Lag nr 4 Frölunda

Lag nr 3 Färjestad

Lag nr 2 Hv71

Lag nr 1 Linköping

Slutspelets-tippning kommer om 8.a omgångar :) Men man får gärna tippa nu :D

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Slut på sportdelen

Tack som tittar in :)

Tjohej leverpastej

RSS 2.0