It feels good :)

Pittsburgh slog ut Philadelphia o är klara för kvarsfinal :) såg tungt ut vid 0-3, grymt härligt o se matchen vända sådär :D vinst 5-3 :)

The Contract

Fick ett mail ifrån Niber nyligen, där han bifogade ett kontrakt som jag verkligen hade glömt bort :)
Jag, Niber o Robin skrev under detta kontrakt runt 2000 då vi gick i sjunde/åttonde klass. Där vi någongång under våran livstid skulle ha en så kallad "Tom Cruise" frilla något liknande den han hade i Mission Impossible 2.

Herr långfrilla


Moi





Så då kan Niber stryka mig ifrån denna lista , ska bli kul o se ifall Robin eller Niber någonsin kommer greja det :D speciellt Robin, hahaha.
Jag har då grejat en milstolpe i mitt liv :) hihi


Battle control terminated

Zzzzzzzzz

Hoho jaja. :) här kommer jag.
Tänkte inleda med att bjuda på en fin bild ifrån mitt älskade andersberg,


Ja vad ska man säga? behövs nog inte så många kommentarer Andersberg är ett skumt kvarter.
Minns ni förresten min lilla utflykt med kameran i höstas? Då jag tog bild på Area 52.
Dvs denna bild

Jag skrev då att jag aldrig sett någon bil köra ner dit, nu är det så att jag nuförtiden brukar själv ställa min bil här :P Så ack så fel man kunde ha. Till min besvikelse är inte detta Area 52 alltså men men.

Såg Fast & Furious för någon lördagen sedan, det var en otroligt skakig film, extremt störande o titta på.
Man behöver inte skaka kameran för att få spänning direkt :P Filmen i sig var faktiskt över förväntan o klart bättre än 2.an
O riktigt kul o se Vin Diesel igen :)

Hade besök av svärisarna, dvs mina föräldrar o yo's. Ganska så odramatiskt, de kom överens bra o såg inte ut att vilja döda varandra iaf. Så det är ju bra :)

Annars, så har jag bytt till sommardäck på bilen :)

o annars så ska jag byta plats på jobbet.

o annars så är jag inte så glad över att komma hem 20.30 o åka 06.00 på dagarna. (dock mitt egna val, typ)

o annars så är jag väldigt less på min musik, behöver nytt, så var inte blyg att skicka om ni ser mig på msn. :) Skulle behöva en riktigt skön jävla rocklåt som man bara vill skrika med till :) typ Breaking Benjamin - Blow me away.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Sportdelen

Snart dags för hockey VM, o vem ska B-Å ställa i mål? För mig känns det ganska självklart att ställa Gustavsson i mål. Dels för att Honken tyvär inte alls är i form i år, lite tråkigt o se. O dels för att S.Liv är S.Liv.
Mer överskattad målvakt än honom får man leta efter, knappast hans förtjänst att Hv71 tagit två sm guld, skulle t.o.m Gusten Törnkvist kunna göra om han hade fått chansen, o nej jag skämtar inte.
Jag mena visade inte Liv exakt vilken klass han höll då han skulle slå sig in i NHL, en andramålvakt i Detroit trodde många svenska experter i Sverige, tjohej o hå ja.
Liv spelade i AHL o gjorde det inte ens bra, 89,5 i räddningsprocent, totalt värdelöst om du frågar mig. Ett tag var han även nere i ECHL, det ni där har ni en toppenliga.
Vi har ställt Liv i landslagsmålet förut o jag har bara sett en förvirrad loser. Näe seriöst, kommer B-Å ställa Liv i mål kommer jag iaf inte att följa matchen.
Med Liv i målet spelar vi t.o.m jämnt emot Lettland, det lustiga är att kommentatorerna tycker alltid att Liv storspelar.

Är även glad för att vi slipper höra på Åke Ungers fantastiska utlägg under tv sändningarna, sämre matchkommentator får man leta efter. Men finns det ingen bra då?  Jo! Chris Härenstam, där har vi en kille som både är kunnig och intressant att lyssna på! :)

L.Strömberg har ju tagit över Leksand, HELT RÄTT! om ni frågar mig :) En tränare som ni nog vet att jag gillar, o som får mycket skit i medierna, för at han vågar säga som det är.
Leksand behöver en tränare som banemej vågar säga ifrån dom gammla latmaskarna i Leksand! Som i trängda lägen vågar göra någonting åt saken, tänker mestadels på Leksands mest viktigaste match i kvalserien. Match 3 tror jag det var emot AIK, o Leksand var nästan tvungen att vinna.
Kempe o co gjorde nada o AIK skjuter mål ifrån halva planen. Näe bara bra att dom fick gå, dom hade fått sin chans!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack som tittar in :)

Tingeling Tingeling :)

The Winner

Yes! jag vann tävlingen om längsta frillan emot min bror Emil.
http://emillejonklou.blogg.se/
Det ni, det är ju bra o veta :)

Har inte läst något speciellt aprilskämt, o jag är tråkig nog o inte bjuda på det heller. Så vare med det. Eller jo IPRED är ju iof ett stor skämt i sig.
Händer inte sådär jättemycket, om ungefär en vecka åker jag neråt emot broder Emil, kommer mellan landa i Bålsta hos Håkan Schésteve. O medans jag är där nere har jag planerat att göra en avstickare hos min Mormor i fina Hammenhög :)

Sportdelen
Här är slutspelstippningen på finalserien mellan Färjestad och Hv71 :)
Aktuell ställning efter semifinal/inför final

Mor - 18
Jag  -21
Emil  -30

O såhär tippar vi att det kommer att gå

Emil
Färjestad - Hv71 4-0

Mor
Färjestad - Hv71 4-2

Jag
Färjestad - Hv71 4-2

Sen angående kvalserien så sitter jag verkligen innerligen och hoppas att Leksand vinner emot AIK imorgon, gud vad härligt det skulle vara, o SSK går rakt på en bomb o torskar. Då skulle nog mindre stress/panik sprida sig, så som den gjort i Leksand, men den stressen verkar vara som bortblåst nu är det mer att "vi har inget att förlora" jo tack :P
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nä nu skall det hämtas tvätt.

Så kul är den riktiga vardagen :P

Hej med er
(lovar o skriva lite roligare nästa gång)

:)

RSS 2.0