Here i am :)

Någon som saknat mig? eller min blogg? Klart ni har, erkänn :)

Har nu fått klart flytten sedan ett tag tillbaka, men det är alla små saker runt om som jag o yo fixat med, som tex ny soffa, ny bokhylla,nytt bord bredvid sängen, ny byrå, nytt soffbord, nytt tv bord o alla andra små saker runt om :) crazy är vad det är, så er som undrar vad tusan jag håller på med så är svaret där/här, hihi.
Men riktigt fint är det, så ni som inte vart här ännu, ni har missat något!! Bara så ni vet. :)

Fick ett fantastiskt tips av Niber också :) HÄR är klippet ni inte vill missa, om ni vill se ett gäng proffs, som verkligen kan sina grejer! (slutet rekomenderas för Lost)

Orkar inte tänka tillbaka på saker som hänt, ska försöka uppdatera saker som kommer istället :)


Sportdelen

Lite efter i skrivandet är jag, men angående BÅG's så kallad "avgång", tror knappast han ville sluta, tror inte på det för en sekund. Så otroligt besviken på förbundet o Christer Englund vilken otrolig mes!
BÅG är den bästa förbundskaptenen Sverige haft i hockey på år och dagar,  som vet hur stjärnorna skall spelas och hanteras. Jämfört med Wallin o Hardy Nilsson som inte hade en anning om hur dom skulle spela med Foppa o Lidström o det märktes så väl, dom fick verkligen inte ut sin fulla kapacitet. Man kände verkligen hur deras talang gick till waste!
Med BÅG så såg man verkligen i OS 06 att vi styrde spelet o Foppa,Lidström,Sundin o Alfredsson fick verkligen ut sin fulla potential.
Sen att BÅG inte fått med sig dom bästa spelarna i dom två senaste VM o ÄNDÅ kommit fyra är en jäkla bra prestation! inte en skam som AB och Expressen försöker vinkla det till, bara väldigt lösa och dåliga argument.
Den enda som lyckats med dubbeln OS Guld & VM Guld på samma år och timingen är ännu värre, tre veckor innan ett OS, KOM IGEN!
Tror tyvärr inte ett smak på denna OS trupp, inget annat skulle ju såklart göra mig gladare än att det går bra för Sverige och självklart kommer jag sitta uppe nattetid och kolla på Sveriges matcher :)  får bli några mindre timmars sömn, så ere bara ;) smällar man får ta som sportnörd.

Hej med er

RSS 2.0