classic fail...

Jobbar och snickrar på detta inlägg nu :) Var glad att jag tar mig tid o skriva säger jag bara ;)
Inte så mycket tid man har då man kommer hem vid halv nio, o ändå hinner jag fixa små saker, äta , gå ut på promenad o nu uppdatera bloggen :) det ni ;)
Kanske typ smart o säga att man flyttar också :) haha jag som jämnt sitter och tänker "vad ska man nu trycka in".
Jodå flyttar vid jul/nyår. En tvåa i samma kvarter, kommer garanterat bli en inflyttningsfest :)

Sen är det ju så att jag försöker få ihop något basketgäng här i Gävle, går åt skogen kan jag säga :P för alla er som älskar o läsa om folks failiures hit och dit här är ett totalt failiure. Nästan epic.
Har satt upp lappar över hela högskolan och runt stan och även ute i stadsdelar som brynäs och sätra. Gissa hur många som hört av sig?
En människa har hört av sig... helt otroligt. Exakt detta var man rädd för innan man tryckte upp alla dessa lappar men va tusan, bättre o försöka tänkte vi. haha jösses.
Så om du är intresserad av o spela basket här i Gävle så hör av dig :D haha


Öhh sen då?  Jo just det sportdelen.
Jo i förra veckan var jag med Raihle o såg Brynäs emot Timrå. Jag säger bara såhär, den matchen hade knappast slutat med Brynäs vinst om inte Jakob Markström stått i Brynäs målet. Jösses vilken målvakt.
Får se om det blir någon match imorgon, då Brynäs möter Modo.

----
Anywho.
Sköt om er vet ja :)

Sitt ned i båten Leksingar.

Helgerna går så fort nuförtiden, hinner knappt börja innan dom är slut. Kan ju kännas så för att jag slutat runt 19.00 varenda fredag dom fyra senaste veckorna, men vet ni vad? Jo fredagen som kommer är det halv sju!! :D Waaow.
En sak man kan vara stolt över är att jag inte haft en enda sjukdagsfrånvaro :) o har ju snart jobbat där i ett år, vore jäkla najs o ha ett helt friskt år :)
Var ute i helgen men jag hänvisar till Yo för bilder o reportage ;)

Nästa helg fyller Yo år, jodu. Men det är något speciellt med o köpa saker till Yo, det är inte svårt. Nej precis :) du läste rätt, med Yo så känns saker o ting inte så svårt :)
Åker då iväg nästa helg o firar hemma hos hennes föräldrar.

Helgen därefter blir det Östersund, startskottet för den resan går på fredag från Söderhamn, är någon sugen på att följa med ? :)

Sportdelen

O idags så avgörs allsvenskan också. Som dom flesta vet så är jag ju väldigt sportintresserad, men något är jäkla fel anser jag då allsvenskan är klar och avgjord i NOVEMBER månad! Korta ner tiden på serien för tusan, känns så jäkla avslagen.  O då har vi inte ens haft VM / EM uppehåll.... Näe borde spelas två matcher per vecka få klar serien i minst september (tidig oktober).
Annars så är livet tungt som Leksing, en kille som håller knappt två perioder. O förluster emot Troja & klüktrattarna ishia mig. Men på något sätt så känner jag mig inte orolig, Leksand ligger nu i underläge, ingen räknar med dom, okej det är väl o ta i, men förväntningarna har ju sjunkit drastiskt.
Anledningen till att jag är lugn är för att det är ex Färjestads spelare. O när är Färjestad bäst? Vår eller Höstsäsongen? Just det.. bäst när det gäller med andra ord.
Så jag hoppas verkligen Leksand har is i magen, detta kommer lösa sig galant :)
---

Hej hopp som rimmar på....

RSS 2.0