Det var på håret





Aaaa såhär långt hår har man i dagsläget då, min bror hävdar dock att han skulle ha längre. Återstår o se i hans blogg :)
Nu hävdar dock Yo att mitt hår skulle vart längre då mitt hår torkat, hmmmm så ifall emil nu skulle ha längre hår, så lovar jag o ta bilder på torkat hår :) eller photoshopat hår ;)

Kort inlägg allt för ikväll :) dag för dig som tittar in kanske :) hoho

Baaaaaaaaaaj

Post-its

En timma innan jag skall sätta mig i bilen till söderhamn, o mitt underbara jobb ;)

Vill bara börja o säga att jag såg Andreas Dackell på konsum krysset, stod bakom honom. hoho :D det var spännande det :) eller inte :P Han var väldigt kort, det var nog det enda jag reagera på .

Kom hem en dag, o såg en post-it lapp på min skärm som Yo skrivit då. Där hade hon lämnat en ledtråd, som ledde till ett annat ställe. O tro mig jag har världens sämsta logik o tålamod :P  Tog mig minst en halvtimma o hitta alla post-it lappar hon hade satt upp. Som tillslut ledde till detta :)


Y
I
H
A
A :)

Ett av mina absoluta favoritspel :) Har jag världens bästa flickvän eller vad :) min Yo :) okej Johanna :D
På lördag skall hon få massage i en timma, hihi kul o skämma bort också. :D

Till dagens filmklipp :)


Nu då??

Sportdelen :D
Alltid en kär återkomst här i bloggen ;)  Just nu befinner vi oss i Semifinal där ställningen mellan mig,morsan o emil är denna.
Morsan - 18
Jag - 23
Emil - 30
Slagen av sin morsa, ajaj. Hon har fingertopps känsla :P
Just nu är ju Färjestad klara för final, väldigt häftigt. Laget har verkligen gått som en ångvält.
O senast igår så slog ju Hv71.arna Frölunda därmed 3-2 i matcher till Jönköpingsgänget.
Totalt otippat, enligt mig, men tror ändå inte på dom. Tror verkligen inte att Hv71 slår ut Frölunda. Trots dom har övertag.

Såhär tippade vi innan semifinalen
Emil
Färjestad - Skellefteå 4-1(dvs totalt fel  ; P , dock 1+ för rätt slutsegrare)
Hv71 - Frölunda 2-4 (Också fel, men du kan ju få rätt på slutsegraren ännu)

Jag
Färjestad - Skellefteå 4-0 (2+ för rätt matchresultat o 1+ för rätt slutsegrare :D )
Hv71 - Frölunda 3-4 (Som jag säger, jag tror inte Hv71.arna tar det, o än så länge kan jag få rätt)

Mor
Färjestad - Skellefteå 4-1 (copy +paste ifrån emils rad)
Hv71 - Frölunda 3-4 (Här tippade morsan likadant, jag tror det kan bero på att vi har våran egna Jämte i Frölundas tränarbås, självaste Uffe Dahlen :)  )

Jag vill dock poängtera att Skellefteå var väldigt nära i sista matchen då dom behöll lite av sin heder o drog Färjestad till 5.e perioden iaf. Så 4-1 var verkligen inte dåligt tippat, men jag gillar o dra rövare, o detta år har verkligen vart rövarnas år :P hoho             Rögle ledde serien ett tag, o nu spelar dom kvalserien. O nu pratar vi inte efter 10-12 omgångar utan efter 25-30 omgångar. Så det var ju inget tokryck upp, som många nykomlingar gör, utan det var en stadig klättring upp, för att sedan klättra ned igen.

Kvalserietankarna går såhär, vad händer om Leksand tar poäng i alla sina återstående matcher? Är det möjligt? Nej knappast. Vi har satt Christer Olsson i båset, han har varit med förr o rosade inte direkt marknaden.
Vad Leksand gör för fel, kan jag inte riktigt svara på. Jag trodde verkligen dom hade allt detta år, Kempe som var på sitt tredje försök. Lag som var totalt osäkra, o Leksand som snickrat in 212 mål i allsvenskan o verkligen sprudlade självförtroende. Nejdå Leksand lyckas alltid på något sätt, o jag förstår det verkligen inte. Visst det är stor skillnad på allsvenskan o kvalserien, men varför alltid Leksand? :P Helt ofattbart.
O varför satsar man på J.Mylleniemi?? Helt ologiskt, i någon enstaka match, visst. För så dålig är han inte, men en startmålvakt är han verkligen inte. In med Eddie Läck, han skulle stått där från första matchen.
Samt låt juniorerna spela mera, jag tycker det är dom som spelat bäst på dom matcher jag sett inte har det varit bergenström, eric johansson eller petrovicky. Jag har blivit imponerad av Ekman-Larsson, Källström o Hägglund. Dom som verkligen vågar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nog sagt om sport.


Hej med er :)


The COMEBACK!!!

Hejhoppsan :) tittar du in, så roligt, jo du ser rätt, det är uppdaterat. Grejt Success! :D
På jobbet rullar det bara på, kort o gott :)
Framtida planer då, jo runt påsken så kommer jag åka neråt till min bror Emul (som bor utanför Växjö). Ska bli skojsigt att träffa Elliot.
Honom träffar man påtok för sällan, dåligt Emil att du bor så långt bort (för det är inte jag som bor långt bort)
Anywho..... andra datum då, jo helgen därefter så är det planerat att mina föräldrar och Yo's föräldrar skall träffas. Kanske inget märkvärdigt kan man tro, men ack så fel du kan ha som läser.
Dom har nämligen inte träffats o det är rätt fascinerande att dom inte gjort det :P  Jag o Yo har ändå vart ihop i två år och 9.e månader :) 
Det är egentligen inte så konstigt om man tänker på det, eftersom det ändå är BARA 60 mil emellan :P ingenting egentligen ;P


På tal om ingenting :) en rolig video

Så glad man kan bli :)



O lite bilder skadar ju aldrig heller, såhär såg det ut senast jag diskade, tur att jag tar tag i allting på en gång så att det slipper bli sådär jobbigt mycket. (värt o veta är att detta är efter två dagar)



Sportdelen
Skippar vi nu eftersom Leksand valt att ställa in säsongen efter fyra matcher.


Ingen ide o deppa när allt annat är bra :)

Hej på er!

* an Liv

Liv släpper in skott från halva plan... hahaha gud vilken stjärna han är. Jag är inte förvånad att slutspelets största tabbe kommer ifrån Liv himself, mästaren av tabbar efter Daniel Larsson förra säsongen.

Kort inlägg blir det idag, iaf på dagen kanske senare på kvällen blir det mer :)

hej på er!

Detta fält måste fyllas i (jag vet jag har redan använt den här rubriken)

Jahap då hade man lite freetime, Yo tittar på cityakuten (worst show ever) okej då, man fastnar rätt lätt i det :P
Börjar elva imorgon det hör verkligen inte till vanligheterna, är rätt van att gå upp halv sex nuförtiden.
Var uppe i ösd i helgen som var, åkte direkt ifrån jobbet (17.15) upp till ösd. Där jag åkte madrass, var ute på marknad med familjen osv.
På vägen hem (söndags) så var det ett jäkla oväder, ungefär vid noppikoski så var det ett jäkla snöfall var väl bra nära att slira av vägen några gånger, men jag grejade det. Ironiskt nog då jag skulle tanka så körde jag fast i snön, som tur var fanns en familj i närheten som hjälpte mig loss.

Sååå det var lite kort briefing på vad jag gjort. Saknar nog lite inspiration i mitt skrivande här tror jag.
Känner att jag vill ha ny musik, men jag finner inte tid för någonting :/
Jag vill tex komma igång med basket på måndag/tisdag /ar.
Jag vill ha mer fritid att bara andas ut, så kort tid på sig att hinna allting. hmm
När man var i östersund tex så hade jag knappast tid o träffa mina vänner där, var där över en dag kändes det som.
Men så är det just nu.

Har tack vare J F L (Lennart) fått fart på bilen, den har gått igenom besiktningen och är bara o tuta o gasa med :)

Nä nu blire lite spelande :)

Hej med er :)

Slutspelstippningen :)

Grundserien är slut och vinnaren av denna tre personers tävling blev min mor :) Vi gjorde såhär

Grundserien
1- för varje felplacering
2+ för rätt placering

Resultat

Mor -24
Jag -25
Emil -28

Men tävlingen är inte slut där, oh nej :) utan den fortsätter över slutspelet, o då behåller man poängen som man fick och räknar vidare såhär.

Slutspel
1+ för slutsegraren
2+ för rätt matchresultat
1- för fel seriesegrare


Här kommer slutspelstippningen ifrån mig hur det kommer sluta i kvartsfinalerna, det är alltså slutresultatet(bäst av sju matcher)

Jag :)

Luleå - Frölunda 4-2 (I den här matchserien är det få som tror på Luleå helt ofattbart att man inte tror på dom. Jag tror Dahlen underskattar en stor del av Luleå.)

Färjestad - Brynäs 4-1 (Om brynäs har tur så tar dom en match, Brynäs offensiv är påtok för svag och målvaktsformen usel)

Hv71 - Timrå 4-1 (var nära att skriva 4-3 men kom ju på att det är ju Backlund som står i Timrå. Slutspelets sämsta målvaktskamp)

Linköping - Skellefteå 2-4 (Här väljer jag en rövare, jag tror Skellefteå slår ut storfavoriten LHC)


Så här väljer min bror att tippa
Emil

Hv71 - Timrå 3-4
Frölunda - Luleå 2-4
Färjestad - Brynäs 4-1
Linköping - Skellefteå 4-2

Återkommer med morsan då hon inte kommit hem tydligen :P

RSS 2.0