Droppe i håret.

Yo har flyttat in :D o nu fick jag en droppe i håret.
Allt har bara blivit till det bättre sedan hon flyttade in, må jag säga :) hihi
Jobbar inte längre på Eniro heller, gjorde mitt sista pass idag. Kändes inte som jag trodde det skulle göra. Jag känner mig lättad. Ska bli skönt o söka ett nytt jobb!

Kort inlägg ska iväg imorgon åker ned med familjen till morfars begravning.

Adjöken..

Sannolikheten är hur stor då?

Sitter på eniro o tar samtal som vanligt, helt plötsligt ringer det in en tjej o frågar efter en som skall jobba på företaget.
Jag frågar då vilket företag? eniro? lite på skoj.
Ja säger hon då.
Jag börjar fråga i vilken stad
gävle säger hon då
vad heter hon eller han?
han heter hum hum
Jag börjar skratta då :P den hon söker sitter precis bakom mig.  hur stor är den chansen?
Kan säga att det var cirka 50-60 st inloggade just då o chansen att hamna i gävle är inte så stor nån längre :P

Kände även mig på bushumör då jag ringde hem till morsan, ringde ifrån jobbet o introducerade mig såhär.
"hejsan jag ringer ifrån skattemyndigheten i Hässleholm"
Morsans svar blev "jaha ok?" .. åter igen kunde jag inte hålla mig för skratt :P o sa "eller så är det anders" :P
Trodde hon skulle höra direkt att det var jag , undra ifall mina bröder är lika lättlurade :P

bonjour allesammans

Vila i frid Morfar

Morfar är död, han bli 92 år gammal. Visste att han skulle dö inom kort, hade fått cancer besked och allt. Men allt känns så sorgligt ändå. Tänker mestadels på mormor som nu blir själv. Jag är glad att vi allihopa han träffa morfar en sista gång här på sommaren. Försökte jobba den dagen men efter två timmar fick jag nog.
Han blev ändå 92 år gammal och har säkert upplevt många goda stunder i sitt liv. En mycket trevlig man som sällan var på dåligt humör, inte i min närvaro i alla fall. Kommer sakna hans hummande.
Försökte ladda upp en bild här, men det ville sig inte alls. Får fråga mina kusiner om dom har någon bra bild på honom.


Har annars ledig dag idag.
Då passar herr Lejonklou på att ringa olika saker(atava , bilförsäkring) o personer. Bilen är nu avställd har inom några dagar inget jobb. Så det är ingen ide att stå o betala för en bil.
Var även till banken o ut till Valbo för å små handla.
Sitter nu hemma o funderar på vilka smarta ideer jag kan få. Dom är inte många.

Men bara o höra av er, jag finns ännu.

//Körsbär

Macka i munnen

O händerna på tangentbordet, så skapar jag nu mitt fina blogginlägg.

Delat pass idag, så nu sitter jag på mellantiden så att säga. Har vart hurtig o tvättat/hängt upp tvätt o äntligen hittat papprena så jag kan ställa av min bil. Är tvungen att ställa av den för att inom en månad så har jag inget jobb, då stänger Eniro i Gävle.

Är nu ute o kollar på andra jobb också, finns ett på 118700 vet inte riktigt om det är rätt väg o gå. Men bättre än ingenting.
Förskola o åldervården är dom andra alternativen, samt truckförare. Den sistnämnda är jag ute efter mest, men det finns ingen utbildning på ams efter den än så länge.

Härlig musik man har på också, "evil eye" låten ifrån scrubs. ska tacka Lost för den. haha
Är inget större fan av att lyssna på radion, men nu när jag hör E-Type - True Believer så känns den mycket bättre än vad den var då den gick på radio. Kan ju vara för att rix fm spelar samma låt 7500 gånger på 30 min.

Annars då njae inte så mycket mer.

Hej på er

Det svåraste

Är alltid att komma på den där bra rubriken, där brukar jag dröja i många sekunder. Mina val som går igenom huvudet är inte många direkt typ "jaha" "wow" "vet inte" "jag borde" osv :P inte direkt fantasirikt, men en sådan person är jag inte heller så.

Har hört röster i mitt öra att min svenska ska vara fruktansvärt dålig här på bloggen. Haha oj jag kan inte sluta hålla mig för skratt. Att den är mitt ansikte utåt osv. Fantastiskt kul. Får väl se hur det blir med den dära förbättringen ;)

I östersund fick jag köra go-cart för första gången på hela sommaren :) med Rickard, Emil o Holmer (kompis till emil). Holmer var långsam som en lus (stavning?). det blev sammanlagt 16 min. 2 heat med 8 min i varje. Första vann jag, andra vann emil o hade även snabbaste tid. Attans, men han körde verkligen bättre än vad jag gjorde Grattis broder ;)

Var även o testade på det nya badhuset i Östersund. Med Tor, Lost, Boffa o Rickard. Kul o se att dom vill ändra stället. För mig som spenderade otroligt många timmar i det där badhuset under min tid på Tavelbäcken (1-6) var det extra kul att se alla förbättringar. Hoppas dom fortsätter att rusta o förbättra det. Så kan det blir riktigt bra. Besöket blev väldig kort pga. på tok för många människor o festsugna människor ;)

Jag vill även be om ursäkt till mina kompisar för att jag inte direkt var social alla gånger. Men ni vet vad jag går igenom så jag hoppas ni förstår. Jag älskar dig väldigt mycket Johanna du betyder allt för mig!

Arrivederchi

RSS 2.0