I aint buying it...

Många förklarar sin totala kärlek till Spotify, själv har jag väldigt svårt att tycka om det. (Nu har den riktiga pessimisten vaknat i mig) Innan jag fortsätter här så vill jag bara säga att grundtanken i spotify är ju smart, men den funkar ju inte. pga av dessa två saker.
För det första, du kan inte få ned något, dvs lägga över till din mp3, STORT jäkla minus!
Nummer två, försök att hitta något inom techno/trance, tjohej du.. inte ens Tiesto finns, eller jo "In the dark" som är en mycket bra låt, men det är långt ifrån en av hans mest kända. Så njaaa sannolikheten att jag skaffar spotify = 0 .

End of story.

...

Förlåt för muggen Johanna :(

Den ultimataste partylåten!

Förlåt kunde inte motstå :)



:D

Pittsburgh Mästare!!

(Lång sportdel hoppa över ni som inte är sportintresserade)

Började tycka om Penguins någonstans i början av första/andra klass på lågstadiet, det var runt 94. Två år tidigare hade då Pittsburgh vunnit två raka stanley cup titlar (dvs 91-92) därefter så har Penguins haft en väldigt tung period. För mindre än ett år sedan var det t.o.m snack om att laget skulle flytta ifrån Pittsburgh. Men tack och lov skall laget stanna kvar i samma stad :)
Har alltid hållt på detta lag, trots dom flera år låg sist i NHL., man sviker aldrig sitt favoritlag.
-
Detta år började riktigt tungt för Pittsburgh, jag var ganska så halv osäker på hur långt laget skulle kunna gå. Enligt svenskafans så hade Pittsburgh värvat sämst och var i farozon. Mycket riktigt, det blev en del vinster men också väldigt många förluster.
Bara några veckor före slutspelet så låg Pittsburgh faktiskt utanför. Jag anser att detta berodde på att ryssen Sergei Gonchar var skadad.
Men då sparkade Pittsburgh Michel Therrien som jag annars gillar väldigt mycket, och anställde Dan Bylsma, jag kände mig väldigt skeptisk. Jag ansåg då och anser nog faktiskt fortfarande att Therrien nog faktiskt hade kunnat vänt det med Gonchar.  Inget ont mot Bylsma men Therrien är en mycket bra coach.
Nog om detta, Penguins vände på allt tack vare Bylsma o Gonchar, men man skall inte glömma att Pittsburgh gjorde helt rätt när det kom till trading deadline. Trots att min personliga favoritback Ryan Whitney var tvungen att gå till Anaheim i utbyte emot Chris Kunitz. Bill Guerin och Craig Adams var också två spelare som tradades till Pittsburgh.  Tack vare detta tog sig Pittsburgh vidare till Slutspel.
-
I Slutspelet mötte Pittsburgh hårt motstånd i första omgången emot Philadelphia som gav Penguins en hård match, Penguins vidare med 4-2.

I andra omgången mötte Pittsburgh Washington. Här var det riktigt riktigt tufft, flera gånger trodde jag Pittsburgh var ute. Ovechkin var riktigt vass och han kommer vara ett stort hot emot Penguins många år framöver. Jag anser att han är den bästa hockeyspelaren som spelar just nu.
Riktigt stort av honom att åka fram till Crosby och säga "Se till att vinn nu". Ovechkin växte i mina ögon med dom orden, en ledare, en tuff spelare, en poängkung, och en kille som alltid ställer upp för landslaget! Jag är imponerad.
4-3 till Penguins, det var riktigt tufft.
-
I tredje omgången stod Pittsburgh emot Carolina, som verkligen inte hade något att sätta emot. Att säga att det var en promenad i parken är väl kanske att överdriva, men Carolina var helt slutkörda vilket märktes väl.
4-0 till Pittsburgh Penguins som då blev klara för sin andra raka final :)
-
I finalen ställdes Pittsburgh emot Detrotit precis som förra året. Jag var ganska säker på att Pittsburgh skulle starta starkare, eftersom Detroit kört så pass många matcher.  Men det var Detroit som gick fram till 0-2 i matcher.
Pittsburgh kom tillbaka till 2-2 i matcher, för att sedan tappa till 2-3. Aftonbladet var såklart inte sena att påpeka att nu var det minsan klart för Detroit, frågan var bara "vem skulle Lidström ge bucklan till i år?"
Tack och lov så vann inte Detroit den matchen utan det blev 3-3 i matcher och det blev en sjunde avgörande match!
En dröm för alla sportälskare :)
I sista matchen så blev jag grymt imponerad av Hal Gill som stångades många gånger emot Holmström, tryckte sönder varenda rödvingare som kom i närheten av kassen. Hal är en riktigt långsam back som är riktigt stor och tung men har en lång räckvidd med klubban, som för övrigt hämtades ifrån Toronto förra året :)
Och som enligt Per Bjurman hade varit slutspelets sämsta back, kan kanske stämma men i sista matchen som jag såg var han grym!

I finalen var det inte stjärnor som Gonchar,Malkin & Crosby som syntes mest utan det var mer spelare som Tyler Kenndy, Maxim Talbot, Matt Cooke, Rob Scuderi samt Hal Gill. För den som inte är hockeykunnig så gör dessa spelare sällan headlines i varken svensk eller amerikansk media. Vilket gjort och gott menas med att dom är kämparna i Pittsburgh!

Här har jag gjort en liten ranking på vilka som syntes i finalen (för Pittsburgh) samt vilka som var osynliga.

De osynliga
Bill Guerin (tyvärr)
Petr Sykora (jag vet han var skadad mestadels)
Sergei Gonchar.
Pascal Dupuis
Philippe Boucher

Ljumma
Sidney Crosby
Brooks Orpik
Miroslav Satan

RIktigt heta
Maxim Talbot
Hal Gill
Tyler Kennedy
Craig Adams
Ruslan Fedeotenko
Chris Kunitz
Jordan Staal
Evgeni Malkin

Så Pittsburgh blev Stanley Cup mästare! Denna dag har jag med andra ord väntat på i över tio år :D  Jag är så grymt imponerad av detta lag! :) Har följt laget genom alla dessa år, trodde verkligen inte på att Penguins skulle kunna vinna i år efter starten dom hade. Ack så fel man kan ha. :) Har nog aldrig varit så glad över att ha så fel. :)

Allt jag kräver ifrån Pittsburgh idag är att dom byter ut den där fula pingvinen på skrillor emot sin logga som dom hade 91-92 :) För er som inte kommer ihåg.

Den gammla :)
Och den nya de har idag

Nya, så otroligt ful :P inte direkt så att jag känner någon stolthet över denna tröja.
Hoppas ni som är sportintresserade haft en rolig läsning :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I helgen har jag vart ute på stan och röjt med yo, dvs köpt nya kuddar till soffan o lite dekorationer till lägenheten.

Nästa helg så kommer jag nog att åka upp till Östersund för att sedan åka direkt över till Norge till farmor o farfars sommarstuga :)

I övrigt så behöver jag verkligen semester! Skall bli skönt att åka ner till Skåne i en vecka o så :)

Grattis Kusin Henrik till studenten :)  mycket tråkigt att jag inte kunde komma härifrån för att gratta dig.


O här kommer en bild, fråga mig inte varför?


Hihi :)



Hoho

Nog för idag :)

Ha det så skoj!

Pittsburgh Penguins Stanley Cup Mästare!!

Helt ofattbart, skriver nu direkt efter matchen, Pittsburgh förtjänade att vinna denna match, allt annat hade varit fel/orättvist. Det är sjukt, Pittsburgh låg under med 0-2 i matcher, mot Detroit. Går till 2-2 , tappar till 2-3 , men vänder ändå på det! till vinst! 4-3.
Inte direkt min personliga favorit, men enligt mig var matchens hjälte Hal Gill, inte direkt rubrikernas man.
Nae nu är klockan mycket, skriver mer imorgon!

Grymt skönt!!! :D

Rätt åt er skryt Detroit!!!!

Lite pirrigt börjar det minsann bli

Pittsburgh tog sista chansen och nu är det 3-3 i matcher :) avgörande match 12.e juni, gissa om jag kommer sitta uppe?


---

Tänkte även berätta vilken stor komiker jag är, detta hände iof för ett tag sedan.

Jag skulle hem till Gävle efter varit en helg i stockholm med Yo, och fick skjuts till kungsängens station, innan vi skulle vidare in mot stan till t-centralen. På tåget var tanken att vi skulle ha Te , vi tog med varmt vatten, men glömde te't. Då ställde sig Yo frågande om det möjligtvis skulle finnas te inne vid centralen. Då vaknade stor-komikern i mig o jag får ur mig "klart det borde göra, det är ju TE-centralen" . hoho

---

Tänkte även bjuda på en låt Ron van den Beuken - Find the way , jag vet inte hur många gånger jag lyssnat på denna låt. När jag lyssnar på musik är det mestadels takten och soundet jag lyssnar efter. (svårt att förklara) Att sångtexten är väl skriven, brukar jag oftast skita blankt i , det har ingen betydelse på hur bra låten är. Jag ser det bara som en bonus om det är bra sångtext.
Så denna låt är väldigt fin tycker jag :) text ihop med sång, ge den en chans även om ni vanligtvis inte lyssnar på techno/trance.

Lyrics

" I am what You really really need
Reminding you of who you ment to be
My love is eternal
And I will be you guiding eyes If you stay "

Inte världens längsta sångtext, men den betyder så mycket.

---

Har annars streck sett (stavning?) tre Lost avsnitt med Yo :) måste börja se ikapp. Må säga att den serien tröttnar jag aldrig på :D haha  På ett sätt vill jag att serien skall få ett slut, men samtidigt vill jag inte att den skall sluta heller.

Nåja Ha det gött :)

Pittsburgh 4 - Detroit 2 :D :D :D :D :D

Vaknade upp med ett otroligt glatt humör idag :D Varför? Jo därför att detta stod som resultat på en match som gick på morgonen.
Pittsburgh 4 - Detroit 2  vilket betyder att matchserien är jämn igen och Pittsburgh har garanterat övertaget! Fy tusan vilken skön seger! (dvs för er som inte är lika hockeytokig som mig så står det 2-2 i matchserien som är bäst av 7)
På Lördag kväll spelas den 5.e matchen lagen emellan, vinner Pittsburgh där så ligger dom bra till :)

I helgen ska jag annars hem till Yo's föräldrar, o på Lördag ska Sverige slå Danmark :P

Avgasröret på bilen har det gått hål på igen, haha dags för en tredje lagning :P eller fjärde (börjar tappa räkningen) (matte har aldrig varit min starka sida xD  hihi )

Varför är inte saker lika enkla som i tv/dataspel?  I tex bf2 så tar man bara fram en skiffnyckel och så lagar man allting :P
Vore bra att ha en sådan nu när jag lagar bilen och cykeln :P Cykeln har blivit stående i ett halvår :P

Längtar annars till semmestern, som jag för övrigt får i Juli, två veckor, men har även sökt två veckor till i augusti, får se hur det går med dom.

Roligare inlägg än såhär blir det inte :P

:)

Hej o hå

RSS 2.0