Uppdatering serru

Ny uppdatering idag var min första dag ute i telefon utan handledare. Det känns skönt o komma igång o stå på "egna" ben, självklart frågar man mycket. Det är tur man har så trevliga arbetskamrater. :)
Det har börjat sjunkt in att man har jobbet på samma ort nu, mestadels pga kollegan bredvid mig pendlar till Söderhamn :) mohaha (skadeglädje = sanna glädjen...näerå)

Det är förbannat skönt att ha jobbet på samma ort, jag kunde träna tidigare också men inte orkat hålla igång. Självklart går det att kombinera träning och pendling men det är tidskrävande. 
Igår så sprang jag en mil på 1h och 1 min i långsamt tempo :) För två veckor sedan sprang jag den på 58 min men då sprang jag i högre tempo o det tog emot. 


Sen till sportdelen. 

Så, ca tolv omgångar har gått och jag tittar ständigt på min tippning och jämför den sedan emot tabellen. Inte så lyckat direkt, snarare komiskt. Jag kommer att komma sist om denna tabell skall hålla i sig. 

Timrå ligger på rätt plats :P känns taskigt o skriva så men dom är där alla förväntar sig o ha dom. Färjestad är ju årets skämt so far, dom drar matcherna till övertid men vinner dom inte :P  Låter inte riktigt likt Färjestad. Jag tror dock att Färjestad tar sig till slutspel ändå. Trots deras publik är en sån otrolig medgångs publik, märks ganska väl i forum/kommentators fält. :P
Djurgården blir jag paff över, vad händer? Man ska väl iof inte överanalysera läget alltför mycket. 
Modo ligger där man förväntade sig dom, när jag tippade tabellen hade jag svårt o bestämma mig vart dom skulle vara, tror Modo kommer reda ut stormen o klättra upp lite. Växjö ligger inte så långt ifrån där jag tippar dom, men Iggulden kan omöjligt ha sin poängstreak en hel säsong. :P
Brynäs slarvar enligt mig drar på sig sjukt många utvisningar helt i onödan, Brynäs har en ung trupp som delat ut många otrevliga tacklingar so far. 
AIK lever o andas på V.Fasth, se vad som händer då man släpper in M.Svensson, då tappar man 7-2 ledningar. (YAY!)
Linköping har jag inte hunnit skaffa mig en omfattning om. 
Luleå är starka, riktigt starka! O dom har en klack som följer med på borta matcher! riktigt häftigt. Något för LHC och HV o lära sig av, seriöst riktigt pinsamt att det kommer 4-5 pers o ropar några ramsor, som t.o.m tystas av Brynäs klack. 
HV71 inledde patetiskt dåligt men av någon anledning så pickade inte media på U.Dahlén, nej istället är det Czerneki som fått utstå otroligt mycket skitsnack. Så medans HV71 fick andrum har media skitit galla över Färjestad. Hmmm snällt :) 
Frölunda tror jag kommer dippa, tror inte ett smack på att dom kommer hålla sitt spel uppe. Säg att Frölunda åker på två-tre förluster då kommer laget börja sjunka snabbt. Så övertygande tyckte jag inte att Frederik Andersen är. 
Skellefteå först, helt ärligt talat, bra jobbat och sjukt imponerad av denna verksamthet! Även om dom tappar sin första plats så är det riktigt bra jobbat att ligga i toppen efter dom spelar förluster man hade. 

Tack för idag :) 

RSS 2.0