Ett fascinerande liv.

Tänkte slänga in en-två-tre rader hära :)

För det första, District 9 har jag tänkt o se länge. Men vet ni vad, den verkar inte gå på bio längre :( trots den hade biopremiär den 28.e augusti. Så mycket besviken är jag, någon som vet mer om detta får ju gärna skriva en rad.

Sen undrar jag vad som hände med Carro's blogg, dog den också? fast utan förvarning? :( bu! riktigt dåligt.

Skickar även en hälsning till Robin som just nu befinner sig i England, det ni :)

Något annat som hänt? Hm nej, går till jobbet, jobbar över lite åker hem :P thats it, så fascinerande liv har jag. Vet inte om jag vågar skriva så mycket mer om jobbet. :P
Har ju hört/läst att arbetsgivare går in och kollar sådana saker så jag vågar inte skriva alltför mycket.  :P

På torsdag bär det av, då skall min lillebror Rickard först ta tåget uppifrån Östersund ner till Gävle, för att möta upp mig o Yo. O sen så tar vi bilen *swish* ner till Stockholm.  Stanna hos Yo's föräldrar över natten för att sedan gasa lagligt 110 ner till Växjö, till storebror Emil. Så det är nästan fullt Lejonklou pack. ;) Sköj skare bli.

Sportdelen

Helt underbar läsning för en som gillar Leksand och sport för den delen också :)

http://jamtleksing.blogspot.com/


Hej o hå

Lite oldnews

Men va tusan, dom flesta av er har ju redan hört detta.
I måndags (21.a) så åkte jag bil till jobbet, hade åkt för sent o hade ingen bra marginal. Så när jag kommer fram är det ca 5 min kvar tills jag börjar.
Bilen jag åker är ju en gammal Volvo 240 utan centrallås :P så det jag gör är att låsa höger dörren tar min ryggsäck, kliver ur bilen låser vänster dörren o stänger den. Går fort som tusan emot jobbet, känner i höger byxficka där nycklarna vanligtvis brukar vara o tänkte, "ojdå där var dom ju inte". "Kanske i högra jackfickan" , inte där heller. Då kommer man på vilket genidrag man gjort ;) Låst in bilnycklarna.....
My god, vad jag var bitter på mig själv den dagen.

Händer i helgen? i dunno :) inget planerat. Grymt skönt!

Hänta förra helgen? ja då var Håkan här, o hade sin inspektionsrunda :P haha för o se hur alla hade det. Hälsa på Tingeling (Tingxiao), Thomas, Raihle, Lejon & Emil (inte min bror). Men min bror tog sig också upp denna helg, fick se honom under Fredagen då jag,raihle,håkan och min bror emil o hans dejt var på bio o såg the ugly truth. Tro mig att säga truth en fredag eftermiddag efter jobbet är bra klurigt, Håkan trodde jag sa shroudh eller något liknande, han börjar bli gammal.....

Nästa helg, efter den som kommer nu. Skall jag åka ner till min bror Emil i Växjö :) Ska ta mig en titt på hans nya lägenhet. Har vart i alla Emil's lyor, allt från Ronneby till Tävelsås till Huset i öhh ja vad nu den orten hette? till den där konstiga lägenheten ute i ingenstans. Så när jag besöker denna så har jag besökt dem alla :)

Lite oldnews några new news :)

Hejrå

Elitserietippning 09-10 made by Körsbär (även morsan's & Emils tippning)

Ohyes tänker ni såklart :) Detta som är det mest roligaste inlägget o läsa i min blogg.

Jag har dock inte lika mycket tid att gå igenom varje lag som jag hade förra året men jag skall försöka ge en någorlunda bra motivering till min tippning.

I Luleå hänger allt på att Modig presterar, jag undrar om Luleå ändå inte gör ett misstag som inte plockar inte Hento. En sak som är så häftigt med Luleå är att dom får oftast ut det mesta av "materialet", det känns det inte som att tex Modo eller Frölunda gör med sina spelare. Eller för den delen Leksand, men det är en annan historia.

Vad som talar för Timrå, är deras unga riktiga bra målvakter, o Djurgården är raka motsattsen om inte Wesslau utvecklats sen förra året. Ridderwall tror jag inte kan utvecklas mer, han är som Zajkowski i Modo, den eviga talangen som inte blir så mycket mera. I övrigt så ser Timrå's lag rätt tunt ut.

I Färjestad är jag imponerad av värvningen Antti Pihlström, han tror jag kommer bli minst lika viktig som Pebben kommer bli för Frölunda.

Hv71 och Linköping ta en titt på deras backbesättningar, namnkunniga namn är det. Men det är ju inte alltid man vinner på det, fråga bara Modo. Egentligen borde Modo ligga i toppen varje år då, men på något sätt så lyckas man inte utnyttja all denna kunskap som dessa stjärnor har.

Men allt i Modo är ju inte skit, jag har en personlig favorit vid namn Thomas Enström. Märks att dom gillar hockey i hans familj, hehe håll ett öga på honom i höst, kort energisk spelare.

Jag har tittat o analyserat, kan Södertälje bli bättre än tia? Tror tusan inte det, vad skulle det vara? Bortsett ifrån Linus Klasen & Petri Pakaslahti så har Södertälje nada som imponerar.

Sedan tittar man på Rögle o konstaterar, "men vem fan ska göra målen?" Peter Högardh i all ära, men sen då?
Rögle måste hålla sig enat i vinter, annars blir det riktigt tufft.

Så efter mycket klistrande o klippande här är min grundserietippning.

Min

1.Linköping
2.Frölunda
3.Luleå
4.Färjestad
5.Hv71
6.Brynäs
7.Modo
8.Skellefteå
------------------------------------
9.Timrå
10.Djurgården
------------------------------------
11.Rögle
12.Södertälje



Semifinaler

Modo Frölunda

Luleå Hv71

Final.
Frölunda - Luleå

Vinnare
Frölunda.

--------
O Här kommer

A-K Lejonklou (Morsan)

1.Hv71
2.Frölunda
3.Linköping
4.Luleå
5.Färjestad
6.Brynäs
7.Timrå
8.Djurgården
------------------------
9.Modo
10.Rögle
------------------------
11.Skellefteå
12.Södertälje


Semifinaler
Frölunda  Hv71

Färjestad  Luleå

Final
Frölunda  - Luleå

Vinnare
Frölunda

---------
O siste utmanaren.

Broder Emil

1.Frölunda
2.Linköping
3.Hv71
4.Luleå
5.Färjestad
6.Modo
7.Brynäs
8.Djurgården
------------------------
9.Skellefteå
10.Timrå
------------------------
11.Rögle
12.Södertälje

Semifinaler
Frölunda Hv71

Färjestad Linköping

Final
Frölunda - Linköping

Vinnare
Frölunda

Det är väldigt välkommet att lägga in kommentarer/tippningar på årets Elitserie :) dock inte åsikter om mina åsikter ;) mohaha.

Bajbaj

Mr Updater

Jisses säger jag bara, tänkte just. Var ju inte så länge sedan jag uppdaterade, i mina blogg-mått sett :P var visst fyra dagar sen. hehe.

Känns lite efter o skriva... "näe det blev inte 4-0 till Malta" men tror dom sköt ungefär fyra skott på Isaksson, tänk om dom hade gått in. De ni.

Klippa sig borde man göra också ja.

Har heller inte skrivit att jag se Takida på hovet i november.

Det här med svenska är en rolig grej också, varför skriver man egentligen inte "i hovet" eller "på globen" på tal om någonting. Det här kan säkert Elin ge svar på :P  lr möjligtvis Tor/Lost.

O ev kommer Håkan hawkie Chesteve Esteve hit :) Wie den dum jäveln får fan se till att flytta tillbaka. :P


Anywho, hare bra vet ja :)



Wiiieeee :D

4-0 till Malta

Ojojojdå, ännu en uppdatering ;) Vad finns det att berätta idag? Hm jo en kille på jobbet som heter Christian sjukanmälde sig idag, grejen med det är att han aldrig sjukanmäler sig. O inte jag heller, så nu ska vi se om jag kan slå hans rekord. :P
Han började nämligen tidigare på detta jobb än vad jag gjorde, själv började jag i januari :)

O imorgon spelar Sverige emot Malta, tips på den matchen... hmmm 4-0 (till Malta , hoho)  några andra som vågar tippa? :)

Står annars o gör popcorn nu.

Tänker på hur trevligt det vore att ha ett jobb på samma ort. Tänk vilken tid man skulle spara, så ni som läser detta o har jobb på samma ort. Va jäkligt glada :D själv tycker jag det är lite drygt dagar som denna.
Nåja.

Nu ropar popcornen på mig :)

hejhå.

Resurrection

Känner ni igen mitt beteende? Man uppdaterar inte på tre dagar, en vecka, tre veckor, månad, månader :P Ja det har verkligen inte varit flitigt hära. hoho

Men inga nyårslöften här inte, jag skall ge det ett försök o skriva mera.

Kan berätta att "fanskapet" är på lagning, för parkeringsbromsen, bland annat. haha men ska jag börja gå igenom alla fel på bilen så blir detta inlägg bra mycket tråkigare kan jag berätta.

Jag har även köpt kort så jag kan simma på fjärran höjder badet, det ni. Dock står ju jobbet för det mesta av den räkningen, friskvårdsbidrag som det så fint heter.

Har saknat att skriva här lite må jag medge, lär bli fler inlägg :)

(åhh slutfrasen vad ska jag skriva här då?)

Hejdå :)

RSS 2.0