Planisar.

Det är fantastiskt drygt att gå upp 04.40 för att jobba 05.30 två dar i sträck.  Tror jag blivit lite bortskämd, tidigare jobbade jag nästan alltid kvällspass (som tidningsutdelare) så just nu är jag ganska så trött.

Drygt o kolla efter jobb igen, men det måste göras. Vad funderar jag på då? jo antingen förskolan IGEN :P hurra...not dit vill jag verkligen inte... industrijobb vill jag testa, kan nog vara extremt trist men jag vill hellre testa.
Matbutik gillar jag, det är mest varierande, frågan är om man är behövd..
Telefonist? vet inte ja... så himmla spännande var det inte, inte så mycket egna iniativ bara ta emot o genomför uppgiften.
truckförare är det jag siktar på just nu, men det kräver truckförarkort för 4000 ungefär. Tjooho men det är väl en summa man får ta.

Varmt är det idag också, inte lika varmt som dom andra dagarna tycker jag.
O det händer ingenting tycker jag, känns som slutet av augusti men det är slutet av juli.  Inte världens största skillnad, men gävle känns så dött på sommrarna. Alla flyr staden.

Aja ska väl röra på mig idag också. Rört på mig dom senaste fyra dagarna rätt bra :) *stolt*

Adjööö

När din lillebror ser en Needler i molnen.....

Tillbaka ifrån semmester! två veckor, ena veckan i skåneland där jag träffa kusinerna,mormor o morfar å ja en del annat. Var även över en dag till Köpenhamn så då har jag vart utomlands i år också :) i Köpenhamn så träffade vi en väninna till mor , Bodil heter hon. Bodil har barn även hon i ungefär samma åldrar som min mor. När jag var liten så trodde jag dom var mina kusiner också. Så dom träffade vi väldigt mycket när vi var mindre, blir inte lika ofta nu på senare år, men jag må säga att det är otroligt kul o vara med dessa danskar :) det stämmer verkligen danskar vet hur man har kul!
Tidigare då vi pratade med dom så var vi inte så bra på engelska, så då envisades vi med att vi pratade svenska o dom danska, denna gång så blev det lite blandat lite engelska lite dansk/svenska. Jag satt o lyssnade noga många gånger på vad dom sa men danska är riktigt klurigt språk kan jag säga :P

Vi var även förbi ett annat ställe i danmark exprementia tror jag det heter, ett ställe där man testar kroppens alla sinnen kan man säga. Mycket kul var det :) fast jag tror jag växt ifrån många av sakerna som var där! men det är kul o vara barnslig ibland också :)

Btw man vet att sin lillebror (Rickard) är en äkta geek då han ser "needler" (ett vapen i halo) i molnen :P

Den andra kvällen tror jag det var, så var min familj förbi våra kusiner på kvällen eller hur det var :P börjar redan bli senil. Vilket som så åkte jag o rickard o erik med våra kusiner elise,henrik och linnea för att åka och bada i en liten mindre ort. Inte långt ifrån våra stuga där vi bor för att bada. Sövde heter stället, jag må säga att det är nog det skönaste dopp jag haft i hela mitt liv! det var på natten, inte stort sett inga människor i närheten, vattnet var varmt! jag ville bara ligga kvar hela kvällen! :) underbart!

Var även o besökte skånes djurpark har inte vart på en sådan på minst tio år :P  vad var häftigast... Hmmmm skulle nog säga räven, den var cool o myskoxen för att den var ju stort som ett hus.

Sitter nu lite halvstressad o skriver o lagar mat samtidigt :P ingen vinnande combo för o skriva bloggar :P
o har rimini project - its my life i högtalarna riktigt skön låt.. fast favoriten ifrån den gruppen skulle jag nog lätt säga är "no more goodbye" ruggigt skön låt! har nog spelat den låten mer än över 50 gånger på mindre än en månad :P

O har ni klagomål på min svenska så ... ja haha skriv det ni :D jag tänker inte ändra på hur jag skriver. Bara då jag skriver i mitt cv  :P

Passade även på att ringa till eniro på min semmester eftersom jag har gratis nummerupplysning, o kommer då till en som sitter i gävle hur stor är den chansen? ialla fall så berättade den som satt där i Gävle berättade att det inte gick att "skänka tider" längre.
Jag vet att det är en lyx att kunna byta,skänka och ta på sig tider som man vill. Men att ta bort funktionen "skänka" en månad innan vi lägger ned i gävle är bara barnsligt!

Kommer inte på något mer angående skåne resan förutom att vi var hos mormor o morfar, inte kul o se morfar så nere. Men han slutar aldrig att humma :) det tycker jag är härligt! morfar o mormor ftw :) så coola :)

Var andra veckan i dalarna med Johanna o hennes familj. Det var en rolig upplevelse,men gud vad tiden gick för fort! Underbar familj hon har! alla har sin egen personlighet o är väldigt trevliga :) mysigt hihi! blev popcorn på kvällarna med film :) kan inte bli bättre!
Var en dag i Orsa då vi var där, på orsa yran. Min livs första, härligt å se :) men det blev ganska kortlivat för att regnet började ösa ner, stackars Orsa.
Var även och fiskade i där i dalarna i närheten av deras stuga, o fick min livs först fisk på en krok :D hur coolt var inte det? att känna en livs levande fisk i handen. fast många av fiskarna var så små att vi slängde tillbaka dom.
Tack för att jag fick komma till eran fina stuga :)

Så då är min semmester slut då? njo typ ska väl upp till Östersund en sväng också, ska bli skoj. Dom har nämligen fyra hundar där uppe nu, Ronja,Zorba, Billy (eriks nya hund) och Kiwi (emils vovve) jag är mer rädd för att zorba kommer äta upp kiwi :P
Får väl även se ifall man kommer förbi sina gammla kompisar i Östersund :)

Har inte gjort en sak i år och det är att köra Go-Cart det är något jag känner att jag saknar! annars en riktigt skön sommar :)

Nåja nu är det slut på detta korta blogginlägg :) tack för att du tog dig hit ;)

Adjöken adjööö

fan oxå

Glömde säga att bilderna är mig med min nya "blonda" sida... så där såg det ut när det nu var nyfärgat :)
Några små slingor. inte mera... ska gå lite längre nästa gång :D hihi

just ja :P

Fin min jooo jag vet... :p

Bättre sent än aldrig

öhh mig :DÖhhhh mig :)

RSS 2.0