Trist utan jobb

Letar jobb här o där, men det går ovanligt trögt. Får väl steppa upp det ett steg till helt enkelt.
Rickard (lillebror) var här i helgen, fast besluten att klara ut kotor( Star Wars Knights of the old Republic) jo det stämmer det första i serien som kom till xbox. O han grejade det också ;) haha
Var väl mestadels det vi gjorde, tog en sväng ut också och jag upptäckte ett helt sportfält som ligger cirka 50 meter ifrån där jag bor. Jag har inte sett detta för det är ett stort stort buskage som växer runt hela, och i allt detta buskage så har man byggt/gjort en gräsplan innuti hur coolt som helst :D haha otroligt att jag missat den, bott här i ett halvår och missat det helt. Snart bott här i ett år crazy. O mina kompisar ifrån Östersund har inte ens sett lägenheten, illa. ;p haha Beror nog på oss båda. Boffa o Robin har ju dock sett den, men dom bor inte i ösd längre så :P


Sportdelen (skippa för er som inte är sportintresserade)

Jag är fast vid att problemet i Frölunda är inte deras spel utan helt enkelt att deras största spelare inte producerar, det rör sig om dom som jag nämnde tidigare N. Andersson (1p) Kallio (1p) Kahnberg (1p) Hahl (1p) J.Nordquist (1p) samt den så viktiga backen R.Sundin (0p). Med alla dessa spelare på 1 p så blir det svårt o komma någon vart.
Men fem omgångar är ju inte allt, men det är en svag start och något som mycket väl sätter sig psykologiskt, om det nu skulle bära vägen till slutspel och gå dåligt där.
Finns massvis att prata om när det gäller Elitserien som att Hlinka gjort 8 poäng på 5 matcher är grymt bra start, att alla poäng är assists är ännu häftigare :)


Öhm Hör av er :D

Mission Accomplished

Klarade Truckkörkortet :) tog det i fredags, riktigt skönt! Så nu är det full fart ut på .. ja dit jag finner jobb :)
Yo i skolan, själv är jag hemma o ringer runt o kollar även runt på internet efter jobb då.

Spelade basket igår kväll (är det ett ord?) borta vid Polhem, tänkte höra mig för hur mycket det kostade att vara med i korpen. Det var hiskligt mycket dyrare än vad jag trodde, 1600 ungefär med matcher o träning (2 träningar per vecka). i Mina ögon inte värt det, så jag tog mig en ny diskussion med han som ledde allt det hära. Frågade mig fram vad det skulle bara kosta o vara med o träna där? Jag fick som svar att dom nog kommer att ha fullt upp på sina basketpass framöver, och att det inte var någon mening att anmäla sig. Jag blir väldigt orolig och fundersam då jag får höra sånna här saker ifrån Korpen. För det första DET ÄR KORPEN! inte elitserien! för det andra dom har dom två gånger jag vart där haft för lite folk på träningarna så jag förstår inte vad det skulle skada om jag kom dit? för det tredje, skulle det bli väldigt många på ett pass är det väl bara att ha avbytare eller tre lag. Otroligt missnöjd med hur detta sköts, att man inte ens är välkommen att spela på korpen nivå är SKAMLIGT!

Nu följer sportdel här nere så er som inte vill läsa hoppa över.

Sitter och kollar igenom statistik på http://www.eliteprospects.com/ , jag vet jag vet det har bara gått två-tre omgångar. Men det är fascinerande att se att spelare som Hahl, Kallio, N. Andersson, Wernblom o J.Jönsson inte gjort något poäng. Kan förstå varför Frölunda går åt skogen då sådana spelare inte gör poäng. Dom är livsviktiga att få igång!
Men kul o andra sidan att se Brynäs spela så bra som dom gjort, slagit svenska mästarna dessutom :) riktigt kul att se! ikväll blir det Brynäs - Djurgården. Ska bli kul att se hur Djurgårdens målvakt sköter sig, vet inte så mycket om herr Ridderwall, bortsett ifrån att det är sonen till legenden Rolf.
Då jag gjorde min truckutbildning , så var teorin i Läkerol Arena så jag har sett några ispass med Brynäs :) Må säga att målvakterna såg riktigt taggade ut!

Nu äre dags o diska och att väcka grannarna med bas :D wiee! hihi nejdå så ond är jag inte. Men vi har nog fått några nya grannar här som spelar väldigt högt, härligt :D så jag inte blir ensammen om att spela högt ;P
Har börjat döpt "grannarna" mitt emot också, och nej det är inga fördommar :) Enklare för er som läser att förstå då jag väl pekar ut dom, dom heter i alla fall: Nigeria, iran,irak, gubben som pratar högt, fågelburen och gubben & strippan. Ibörjan ville vi kalla gubben något gammeldags svenskt namn men vi kom inte på vad vi döpt honom till efter några dar.
Vilket som, högintressant läsning såklart :) 
Nigeria är mest intressanta dom står jämnt ute på balkongen där dom roar sig med o röka och spotta rakt ut, alltid lika trevligt :)

Hör av er, om jag inte skrämt er förstås.

Adjö.

fantasilöst

Igen, på blogginläggets namn... can't help it. Inte min grej helt enkelt att komma på rubriker.
Så vad har hänt på sistonde, jo jag var på Morfars begravning i Skåne. Han begravdes i sin hembygd Borrby, om ingen hört talats om det så tänker jag inte tala om kordinater ni får helt enkelt kolla upp det på Eniro.
Mycket fin begravning, kommer alltid att ha goda minnen om min Morfar.

Just nu denna vecka så håller jag på att utbilda mig till truckis :) får väl se hur det går, har klarat den teoretiska delen, så nu är det bara det andra kvar :P ni vet, typ körandet.

Dagens maträtt korv i ugn.
http://www.youtube.com/watch?v=TrnPb7zguqY



Är inte sådär teknisk av mig så videon hamnar här direkt, någon får väl hjälpa mig med den biten. :P
Anywho... jag lever jag finns o det är bara o ringa kvällstid om det är något. :)

Hej på dig

Tippning av Elitserien

Grundserien

1.Frölunda
2. Linköping
3. Färjestad
4. HV71
5. Modo
6. Södertälje
7. Timrå
8. Luleå
------------------------------
9. Djurgården
10. Brynäs
------------------------------
11. Skellefteå
12. Rögle

Motiveringen. Är osäker på ettan o tvåan, ifall Frölunda startar skakigt tvivlar jag starkt på att dom tar första platsen. Startar dom starkt tror jag dom aldrig släpper den. Linköping tror jag inte kan gå dåligt, dom har imponerande backsida. Men skulle det emot all min tvivel gå dåligt för Linköping så tror jag Lerner får det hett. Första tränaren att få sparken tror jag blir brynäs coach.. men går det dåligt för Linköping får nog Lerner kicken.
Tillbaka till listan.
Färjestad är alltid svårtippade, känns som laget aldrig är taggat. I år tror jag dock dom är mer taggade än någonsin, kom inte så långt förra året direkt. Det tror jag många i färjestad vill ändra på, därför den höga placeringen.
Hv71 satte jag till o börja med på 2.a plats, men läste att HV inte startar med Davidsson nu på hösten, vilket kan strula till det för HV. Att man även är utan Jämtin och Ledin gör det heller inte lättare.
Modo är som Färjestad väldigt svårtippade, Modo kan lika gärna sluta tvåa om Krizan är riktigt taggad. Glöm inte att laget har spelare som Sundström, Wernblom o Salomonsson, en väldigt imponerande offensiv.
Södertälje hamnar långt upp för att man har stabilitet i sin defensiv och tror på sin tränare. Jag tror inte att man kommer sparka Leif Strömberg om dom så ligger sist efter hälften av omgångarna. Därför blir jag imponerad av Södertälje, strongt att våga lita på sin ledare i dessa tider då alla får sparken höger o vänster. Därför är 6.e platsen Södertälje's bli inte förvånad om dom går ännu högre.
Vadan detta Timrå på 7.e plats? Jo nr 1 Backlund är den mest överskattade målvakt sverige har, han har haft turen att haft ett sådant starkt lag med sig, nu är Timrå riktigt försvagat både defensivt och offensivt. Ska bli spännande och se ifall Backlund håller för pressen, det gjorde han inte i Leksand.
Det som får mig att inte sätta Timrå under strecket är Challe, jag hoppas Timrå's ledning förstår att dom inte är ett toppenlag längre, och inte sparkar challe ifall han får en dålig start.
Luleå på slutspelsplats igen, klarar dom verkligen det? Jo med spelare som Omark, Lavander och Harju så tvivlar jag inte en sekund på det. Försvaret är jag inte så insatt i så där vågar jag inte uttala mig i. Modig och herr Gusten måste verkligen bevisa att dom är nånting bättre än Backup målvakter.
Ojoj varför Djurgården så långt ner? jo svaret stavas målvakterna Owuya, Ridderwall och Wesslau är väl inte direkt världsmålvakter, vore kul om någon av dom överraskade. Vore även kul o se Djurgården åka ur Elitserien! mohahaha inga stockholmslag alls i elitserien hysteriskt kul!
Brynäs har jag följt väldigt noga, eftersom jag nuförtiden bor i samma stad, mest imponerande nyförvärv en fördetta leksing vid namn Lars Jonsson. En bra värvning på backsidan forwards sidan består av Ove Molin och Andreas Dackell, seriöst dom två borde slutat för två år sedan. Deras hetaste forwards förvärv är Jason Vas ifrån Ungern har spelat i AHL o gjort bra ifrån sig, så vi får väl se. Men brynäs kommer få det tufft.
Jag kan seriöst inte se hur Skellefteå ska kunna klara sig undan nedflyttning nästan så att dom hamnar sist, en ny hall kan det lyfta laget?
Rögle har Kenny Jönsson, Högardh och Tjärnqvist dock inte daniel utan matthias (dvs den sämre).
Jag tror Rögle kommer kanske hänga med dom tio första omgångarna sedan kommer det gå tufft, med några få enstaka överraskningar. Om inte Kenny Jönsson spelar som en gud. samt får vara skadefri. Då kan laget t.o.m nå slutspel med tur.

Några frågor? hör av er här nedanför eller skriv på msn  :) tjoho!

RSS 2.0