on ice

ska till johanna nu på tisdag.. hem på torsdag ... tillbaka dit på fredag.. hem på måndag.
Fascinerande eller hur :) Längtar som tusan efter henne! <3

Det är något med mitt jobb... det känns inte som en slump längre. Dom i traffiktornet måste hata mig, det är dom som lägger ut tider till oss å ser till att allt fungerar som det ska överlag på Eniro.
Men för jag fick alla mina pass på dagarna sverige spelade sina hockey matcher, sen när man väl satt där på jobbet å skulle se lite då man hade paus... så kom man jämnt in i hockey'n periodpauser oxå. det måste dom gjort med flit.

O en sak tilll,  För varenda gång jag ska iväg så går det dyraste tåget precis då jag slutar... hade jag däremot slutat cirka 15 min senare så hade jag kommit med det billigare tåget som kostar 200 kr mindre. på exakt samma sträcka. rekordet är slaget btw.. 365 kr för att åka mellan Gävle och Stockholm förklara för mig hur SJ tänker. Jag funderar seriöst på att bara kasta i ett nytt batteri i min bil å bara bajsa på sj's tågspår. å Sen dra till sthlm så less på dom.

Aja nu vet ni varför det inte sker så mycket här. men säg när det gör det...
Snart kommer jag bäjbi :)


Mitt beslut

Blev att åka till Östersund.

Träffade en del muppar där, men även trevligt folk.
Såg Iron Man på söndagen, hade så låga förväntningar på den filmen, å den överglänste ju dom. Så jag må faktiskt säga att jag tyckte filmen var ruggigt bra!

Nu backar vi bandet istället... så vi startar på söndagen å går bakåt till fredagen.
Så på söndagen då, då var det tacos å ironman. Lördag var typ fest o grillning med en del nya typer, för å vara helt ärlig så var inte så många av dom så värst spännande. Jag gav dom kanske heller ingen chans så vi får se framöver.
Fredagen kom jag hit, var bara hemma å så två filmer med lillebror Rickard som är den enda här hemma för övrigt, min bror gör sin sista helg där uppe i Luleå.
Föräldrarna är nere i skåne hos morfar som inte mår alltför bra. Hoppas du kryar på dig Morfar!

Misstag gör vi alla, men jag har nog gjort det största.
Ni som känner mig vet vad jag pratar om.... jag ångrar allt...

Tjollahopp som rimmar på...

Precis så fantasifull är mina rubriker.

Då är man i Stockholm då, är hos Johanna nu. Känns så otroligt skönt o få bara vara med henne.
Hon jobbade dock igår, då hon jobbade så var det tänkt att jag skulle gå omkring i jakobsbergs centrum i cirka 6 h. :P Jayyy! Jag tog upp telefonluren å börjar ringa folk. Det visar sig att Robin precis vart i västerås å är påväg hemmåt. Så han stannade förbi i jakobsberg å hängde kvar tills 21 då Johanna slutade. riktigt schysst! det glömmer man inte! en äkta vän :)

Försöker få bort mitt fredagspass imorgon ... vill inte jobba då :/ .. vore jättebra om jag kunde få bort den... då har jag nämligen cirka fyra dagars ledighet. hehe sen jobbar jag dock en hel vecka i sträck nästan , men wtf :P fyra dagar är ändå fyra dagar :D

Med alla dessa lediga dagar vad ska jag då göra? ja jag har fyra alternativ...

1 Åka hem till Östersund.
2 Åka till Skåne dit mina föräldrar samt min storebror Emil är påväg.
3 Åka till andra sidan av sthlm till Robin å spendera helgen där.
4. Stanna kvar i gävle å spela basket.

Förra helgen var nämligen knappt någon basket, inga amerikaner var där å ingen lektor heller.
Dvs bara kineser å dessa kineser vet inte vad struktur är. Dvs alla tar en boll var å studsar runt i hallen... ungefär som en fjärdeklass på lågstadiet så mogna känns vissa av kineserna.
Känns lite tråkigt att vi ständigt måste styra upp allt, väldigt omoget beteende.

Så vad sker just nu i skrivande stund då tänker du? Jo jag sitter kvar i sthlm, Johanna är hos frisören ska färga håret ljusare. hehe jag funderar på å blondera mitt hår i sommar. hehe hör av er om ni har några synpunkter :p hahaha
Man är väl för feg för att våga genomföra det. men gud vad roligt det skulle vara!


Skippar visdoms orden idag :P
K-Berry Out

RSS 2.0