Framsteg o baksteg

Framsteg är att x-boxen är på lagning, så förhoppningsvis så bytts den ut.  :)  det är ett mycket stort plus.
O att jag åker ner till min bror Emil på torsdag är också roligt :) tror morsan skulle vara där nere också så det blir roligt.
I helgen som var, så var jag på spa, det var riktigt skönt det!  speciellt då dom tryckte vid ryggkotorna, huvva! :)

Baksteget är vrickningen av foten igår på basketen, fy fan säger jag bara! det var tortyr, spelade 10 min, landar efter en vanlig duell under korgen o landar fel o stukar foten. Fick hjälp med att linda foten med bandage fort o hålla den högt.
Men resten av timmen så satt jag o tittade på när dom andra spelade, det var inte roligt. Jag stannade kvar för att förhoppningsvis så skulle foten lugna sig, men icke då. Nu efter en natts sömn så känns den ännu mer :P
Nästa vecka är sista passet med basketgänget o jag bara måste vara med! Jag hatar detta, är verkligen inte van att stå vid sidan.


Har bytt garage också, pga någon hönshjärna slog in passagerar rutan och nöjde sig inte där utan pajade låset också på bilen. För den som åkt med mig känner till att jag bara har en sida som fungerade, dvs passagerarsidan, hade dom pajat förarsidan så hade jag inte brytt mig, den var ju redan trasig.
Efter rutan o låset så tog dom med sig min bilradio, dock så fanns ju inte framsidan med, den har ju jag, så håll utkick efter "billig radio" på blocket".
Dom tog även med sig värdefulla saker som cd spindel med cd skivor av blandad trancemusik ifrån 2004-2005, jag har lyssnat igenom större delen av den spindeln o det är inte mycket att "göra vågen" för.
Sista kapet dom tog med sig var ett par solbrillor, väldigt slitna, tror dom även var sne, lol säger jag bara. Hönshjärnor.
Yo la ut en bild, här. Dock var hon lite snabbare på o uppdatera än mig :P


Nä nu må jag gå o förbereda mig inför jobbet, hade gott.

Hejhej

omg omg omg omg

Jo reaktionen borde väl vara så? nytt inlägg på ? hmmm nog är det månader vi pratar nu :P
Man glömmer bort att man har en blogg. haha

Mycket som händer o sker nu, Raihle fyllde år i fredag :) grattis till dig.
Lillebror Rickard fyllde år igår (Lördag) grattis till dig :)  På tal om Rickard så tar han studenten den 4.e Juni så då blire respass upp till östersund (utan att passera gå).
Den 4.e & 5.e sökte jag ledigt för i och med att Rickard skulle ta studenten o blev något paff då jag såg att jag var ledig på Torsdag (3.e) också. Anledningen till detta var att dom hade tänkt o schemalägga mig på lördag men ack så fel det kan bli då jag var ledig den dagen o vips så fick jag en ledig dag till :) hihi riktigt trevligt säger jag bara :)
Så troligtvis åker jag upp den 2.a Juni, niiiice :)

Är mycket sugen på att se en film som jag fick tips av en kollega på jobbet, Predators... ojojoj vill se, ja tack :)



Mycket trevligt o jobba nu faktiskt. Ju mer man säljer under sina samtal på jobbet så får man två biobiljetter per antal sälj. Jag har lyckats fått fyra :) wieee. Klart det finns jobbiga samtal på jobbet också, men detta är ju faktiskt mycket trevligt.

Lite medvind nu på sistonde, det enda motiga är att broder Emil inte kommer att kunna följa med upp till Östersund.

O att x-boxen (360'n) är totalt retarded, vill knappt läsa en endaste skiva. Så jag tänker inte total döda den med ring of death, ska pröva få den utbytt ändå. Hoppas dom testar den väl, för visst ibland funkar den, då den själv känner för det.

Annars så fick jag min deklaration godkänd med MYCKET STOR hjälp av Johanna :)  Bäst du är Johanna! :)

Sitter annars o bara väntar o längtar till min semester, från sista veckan i juli till tredje veckan i augusti. Fyra veckors trevlig semester :) betald, niiice :)  har egentligen en till också men spar den till jul.

Sportdelen
Såg Inter slå Bayern igår, det var ju en spännande match (NOT!). Herregud vad tråkig fotboll italienska lag visar, ingen som helst anfallsvilja, jag fullständigt skiter i att det är "genialiskt" genomförd match av Mourinho.
Lika kul som att se Vitryssland spela ishockey, noll i publikunderhållning.
Klart att Mourinho spelar ju efter hans resurser så det är ju egentligen bara taktiskt genomfört.
Folk ställer sig jämnt frågade till varför Man U är så omtyckta? Kan det vara för att dom vågar anfalla? O vill spela anfallsfotboll trots dom redan leder 2-3 mål?
Jag är lite kluven i detta, för dels är man ju taktisk som spelar defensivt o det vore ju bara korkat o spela offensivt för att göra publiken glad.  Ja vad säger man?

Hipp som happ lite kort om hockey också.
Gick upp o såg den 7.e avgörande matchen mellan Pittsburgh - Montreal, den match som Montreal senare vann.
Helt rättvist var det, tråkigt o se för nu är Montreal påväg ut emot Philadelphia, dom har Pittsburgh slagit alla dagar i veckan.  Bittert, men så är det, man måste kunna slå alla lag, iaf dom lag man ställs emot i ett slutspel.
Så troligtvis blir det Chicago emot Philadelphia :) kan bli en rolig matchserie om inte Chicago kör över Philadelphia helt, känns som det.

----

Innan jag lämnar er helt, en skön klassiker
Tilt - Invisible



Hejdå

RSS 2.0