unknown

En riktigt trevlig helg har det varit, med besök av legenden håkan schestéve eller esteve ni väljer. Var med honom och en kompis till honom som heter Emil + en till Lejon... Jo jag vet... Lejon o Lejonklou... roliga är att han är ifrån Luleå så en till norrlänning i Gävle! Woho :) (riktig norrlänsk dialekt har han också) blev det virrigt nu? fyra stycken var vi iaf. Vi spelade en musik quiz som bestod av allmän musik där man tävlade i lag, skojigt det :) speciellt då man kunde rätt mycket :P jämfört med vissa andra *host host*
Min medhjälpare håkan gav helgens bästa citat på hans insats tillsammans med mig "Jag kunde en och den gissade jag fel på" tack återigen håkan ;) Efter det Buzz (för er som inte vet vad det är .... http://www.buzzthegame.com/sv-se/What-is-Buzz/ ) det må jag säga var mycket roligare än vad jag trodde det skulle vara. Ruggigt kul :) vill spela mer jö!
O igår kväll så var det jag,håkan,Yo o Persson, som hade skräcktema på de två filmer vi såg. De blev "Mirrors" och "El Orfanato" den sistnämnda en spansk skräckfilm. Den kunde ha slutat så pass mycket bättre, men ack! Må faktiskt säga samma sak om Mirrors också.

 ------------------------

Sportdelen

Bortsett från senaste matchen, så har Linköping MED Jämtin vunnit en av fyra senaste matcher. Inte direkt den bästa starten sedan han kom tillbaka till elitserien, känns som att Jämtin drar på sig utvisningar i alltför onödiga lägen som bara sätter Linköping i ett läge dom inte vill vara i.
 Rögle har börjat tappat i serien, men vinner dock fortfarande mycket. Jag bara väntar på storsvackan, den har inte riktigt kommit inte ens en mini-svacka.
Bara väntar på att skellefteå ska få en sådan period också men den uteblir tydligen. : / Men jag må säga att jag njuter av elitserien för tillfället Djurgården o Södertälje under sträcket, kan inte annat än o njuta. :D
Fast jag må tillägga att jag gillar att Djurgården satsar på sina juniorer men det får mig inte o gilla klubben :P Så vad jag tror kommer ske inom en snart tid på denna serie är att
Linköping kommer leda o vinna serien.... om inte...
Frölunda kommer fortsätta o klättra ev gå förbi Linköping men den chansen tror jag är minimal.
Södertälje stannar under dom två strecken o får spela kvalserien.
Djurgården är jag tveksamma på om dom gör Södertälje sällskap det står mellan dom o Timrå.
Dom som jag tror missar slutspel är Rögle o Luleå.

Andra roliga saker att fundera över är ifall Leksand kommer göra över 250 mål i årets hockeyallsvenska? :P Man undrar ju eftersom dom hittils har gjort 107 mål på 22 matcher. Går inte Leksand upp i år så blir jag nog mäkta besviken på dom. Men så är det i sportens värld. Oförutsägbar och otroligt spännande :)

----------------------

Tack ska ni ha som kika in :)

Trevlig dag/kväll :)

Tjenare mina hardcorefans!

Fick tillbaka mitt internet, som varit borta två-tre dagar. Vad har jag att berätta då? Jo jag har vart på äventyr i Östersund, vart i Tor's grotta på Frösön under Fredagen. På lördagen var det släktmiddag den så kallade kolakokningen med de gammla rävarna, minns förut att dom höll på till två-tre på kvällen, idag slutade det vid tolv. hmmm nåja
Hängde även med Heffa,Krille,Lost o Emil litegranna under söndagen.
Så nu vet jag hur mina ö-sund polare bor :D wooho om man säger såhär, bjud inte hem några tjejer utan o städa först  :P
Krille du klarar dig :D det var hemtrevligt som tusan där :)

Sportdelen (skippa ni som inte är intresserade)
Renberg funderar på comeback, ingen nyhet jag vet. Skulle jag sitta som värvningsansvarig i mitt elitserielag skulle jag vara högst tveksam att ta in någon sådan kille nu. Har aldrig varit riktigt imponerad av  den gubben, o det är inte det spelmässiga jag syftar på då utan hans inställning.
Tveksamt ifall Skellefteå,Modo eller Hv71 skulle tjäna på att plocka in honom. Så vad bör Renberg göra?
Ring Luleå! det är där han har saker kvar att bevisa. Förstår inte vad det blir för glädje med att ta ett sm guld i tex. Modo?
Men nu är det ju Renberg vi snackar om, han kanske inte bryr sig vilket lag han vinner med? Själv hade jag nog viljat spela för klubben som gav honom en chans ifrån början. Då kanske han borde spela för Piteå.

Tjoho

Jag tänkte såhär...

Att ni även skulle få er en mindre tur på hur fint jag bor i Andersberg.


Vi börjar med utanför dörren!

Här bor vi :)


I Andersberg kan man ställa sin bil säkert.  ;D




Här tar vi hand om varandras bilar.


Ja, eller?


Bredvid Skogmursvägen (kolla vart på eniro's karta) så hittade vi ett riktigt fynd,
så på kvällen blev det våfflor.





I Andersberg använder vi ett annat sätt att ta oss fram på.
Och som sagt i Andersberg TAR vi verkligen hand om varandra, har man tur får man ju behålla större delen av det man lämnar utomhus. Men då gäller det att låsa fast det.




Värt att notera är att Secret place nummer ett, det jag skrev i "Secrets of Andersberg" den sjön syns inte ens på eniro's karta. Så nu lär ni ju säkert tro att jag är frisk :P Här har vi bildbevis på att någon försöker dölja detta ställe.

(Eller att kartorna på eniros sida är väldigt dåligt uppdaterade)

Annars idag så kommer Robin, jodå ni läste rätt. Raven kommer hit :D Efter ett halvårsplanering så fick vi till det!! Grejt Succes! mohaha
Ser fram emot en biltur med härlig musik ;)
Jobbletandet går segt, men jag är ute och både ringer och tittar runt över internet. Så det känns som en tidsfråga tills det problemet är löst. Hör av mig här så fort jag hittat något :D wiee

Detta lyssnas det nu på dagarna:

Tatana & Andrew Bennett feat. Tiff Lacey - Closer (Gareth Emery Remix)
Air One feat. Julia - Inside (Danceable Remix)
3 Doors Down - It's Not My Time
Matt Darey Pres. Tekara Feat. Xan - Wanna Be An Angel (Airbase Remix)

Tudelu

Secrets of Andersberg

Ni som läser detta bli inte rädda nu :P Jag har inte blivit psycho för att jag är arbetslös eller slutat plugga :P


Till ytan ser Andersberg ut som vilket slumkvarter/ghetto som helst. Men jag anser att det är ett kvarter fullt med mysterier. I alla fall tre.



Det är tre platser jag upptäckt då jag vart på mina upptäcktsfärder här i Andersberg, som är väldigt underliga.
Här är plats nummer ett.


Som ni ser så ligger stenar i vägen så att ingen skall kunna köra in till detta ställe... OOooooOh mystery




Vad kan dölja sig bakom krönet??!!?




En mindre sjö i andersberg?! whata? går det bada i den mån tro?


I would not! rena toxic waste ställe ju!



O en diskborste om man skulle vilja borsta sig ren
Stället ligger ganska nära där jag bor, ligger ingen industri i närheten. En badplats? ehm noo.
Sjön är ju konstgjord så vilket syfte har den? hmm


Så det var secret place nummer ett.



Här följer secret nummer två


Ligger rakt under Andersbergs centrum, finns ingen större matbutik eller affär i andersbergs centrum som kräver någon större lagerverksamhet och det enda som åker ner dit är budbilar.
Det är inget allmänt parkeringsgarage, ser iaf inte ut som det. Kanske Area 52 :P Under självaste andersbergs centrum.
ojoj.



Här kommer secret place nummer tre

Detta ligger cirka 2-300 m ifrån där jag bor, jag går runt dessa buskage rätt ofta.





Här är vägen emot ICA Maxi , här har jag cyklat förbi i snart ett år och känt mig ganska säker på vad som finns på andra sidan, ack så fel jag kunde ha.

För ett tag sedan var jag ute och gick med min lillebror Rickard och hittade då en liten öppning i detta buskage. På sommaren syns knappt denna öppning kan jag säga, då är det mer igenväxt. Jag blev någorlunda chokerad då jag såg vad som fanns där inne.


Tittar man vänster så ser man en hel fotbollsplan, jag frågar mig hur jag har kunnat missa den?



O till höger en hel plan asfalterad (jag hoppas niber tänker samma tanke som jag gör)

Det går alltså ett buskage runt denna fotbolls/asfaltsplan. Med en ingång som inte är emot gångvägen, utan emot skolan som ligger rätt nära. Så hur pass mycket secret detta ställe är, e ju en mycket bra fråga. För mig var det en stor secret iaf :P O titta på asfaltsplanen nog kan man ta ner ett UFO där? ja eller nått i den stilen.

Om någon som läser detta vet vad ställe ett och två är för ställen så får ni gärna upplysa om det också :D
Annars tack ska ni ha som trilla in.


Arrivederchi

RSS 2.0