Hållplats Ramna

Jodå jag uppdaterar igen ;)
Var med om en ganska komisk upplevelse. När jag gick ned i soprummet så luktade det inte sopor för en gångs skull, utan parfym. Berodde på att en i lägenheten skulle på bröllop och det stod ett flertal utländska personer utanför där som var totalt dränkta i parfym :D

Ska ju snart flytta ut ifrån denna lägenhet, har bott i den i två år snart. Tiden har gått undan.
Flyttar typ 800-1000 m härifrån, så det är ju inte sådär über långt bort.
Kom o tänka på en sak med det, det betyder att jag kommer hoppa av vid den hållplats som jag stör mig så något enormt mycket på namnet med. Ramna... (jo du läste rätt) Ramna? vad ska det betyda? Why? inte Ramla.. nej vi är lite mer finurlig Ramna.. Usch...så otroligt fantasilöst (för att vara övertydlig så är den extra störande eftersom det är hållplatsen före den jag hoppar av.) O nu ska jag alltså hoppa av vid den? Totalt oacceptabelt. Jag kommer ringa X-trafik o gnälla lika fint som kunderna ringer in till mitt jobb och gnäller. :p På att dom måste byta namn.

Sen en sista rad hära, basketen är nu totalt otänkbar. Raihle har flyttat till Norrtälje, dock temporärt. Vilket betyder att det finns ingen som kan boka hallen som var tänkt att spela basket i. Vilket också betyder att det bara är jag som är intresserad av o spela basket :P Känns ganska komiskt.
Raihle har flyttat till ett jobb som är på tre månader, så man får ju se om det blir en fortsättning. Jag tror det är kört eftersom Raihle är grymt duktig i allt han sätter sig in i :)

Ja det var allt :)
Hejhej

RSS 2.0