Im alive.

Alltid bra att veta.

Fotbolls Em följer här under....
Spanien vann, vore kul o se matchen med en annan domare bara, hade nog blivit mer fridfullt.  Segern i sig var nog rättvis. Tycker Lehman inte var rätt man att sätta in i det Tyska målet. Tveksam till att tyskarna skulle haft större chans, men det hade nog gett ett stabilare intryck bakåt om målvakten är lite mer stabil.

Anyway...

On the work lixom... fem dagar kvar till min förbaskade semmester :P gud vad jag längtar! måste behålla disciplinen på jobbet också. Mitt jobb handlar ju mycket om tillgänglighet.. så nu ligger jag rätt bra till såhär på slutet av månaden för att få bonus.
Men alla ligger ju inte så bra till på det här, så vissa struntar fulltständigt i det, vilket betyder att jag får alla samtal :P mindre roligt.

Min semmester då, jo den går emot Skåne först, med tåg.. behu.. roligare med bil ju! mycket mer frihet. aja tåg på lördag framme i skåneland i vid elva tiden ungefär...
vad som sker där är väl lite halvt oklart, zoo planer har jag hört, å mormor o morfar :) o kusiner allt  annat blir en rolig överraskning :) Så skönt med skåne, raka motsattsen mot vad ens vardag är, som utomlands ;) hihi

Efter skåneveckan blire Dalarna med flickvännen tihi :) i en liten stuge utanför orsa. det blir skoj hihi :) så skönt där ute. inte en människa på många långa avstånd! passar mig som handen i handsken :) bara jag o bäjbi :)) nästan.. hihi

Jag hade ju planer på att få håret sådär "Tom Cruise" långt som i Mission Impossible 2 . Men det vill sig inte.. Mitt hår växer för långsamt. å det ser bara risigt ut. :P man lessnar ju, jag ville ha något annorlunda, hmmm flint kanske? haha nej usch aldrig!

Vad har jag annars sett på för filmer på sistonde, Sleepwalking... lägg märke på ING på slutet.. kolla själv på www.imdb.com så det är inte den svenska filmen. Den var bättre än detta sömnpiller uscha ischa mig. inget jag rekommenderar å se. Såg What happens ... in bla bla bla.. på bio nyligen oxå. Den var roli :) hihi den skall du se .. du som läser :P aja nu ska jag jobba utan o skriva :p

Ha det gött :) eller bra :)

Kram o nått

Den döda bloggen

Ja då är man 22 år också. Alltid något, tycker dock jag passar bättre som 21.a. jobbigt.
Sitter å äter frukost nu, med fil o flingor, en riktig hit. Ätit det varje morgon i stort sett nu i varje år jag levt xD haha
Men jag blir inte mätt på gröt, magen har vant sig vid fil :P

Fyllde ju år :) Fick lite pengar av F& F . O av bäjbi fick jag den snyggaste tröjan nånsin :) en röd skitsnygg tröja! samt strumpor o handdukar!  o om jag glömt nånting nu bäjbi så ta det inte fel, för jag gillade den röda tröjan så mycket ;)

Samma dag fick jag även mina föräldrar på besök, dom åker nedåt genom sverige :) O stannade förbi här, o igår var dom förbi min bror. För att inte förvirra er nu, så skriver jag om den 26.e :) så iförrgår var 27.e då var dom hos min bror :)
Johanna o jag gjorde en jättegod middag :) haha jag är så dålig på köttsorterna.. men nån som heter nånting med löv... lövbiff? å broccoli hihi fuskar lite.. lövbiffar var det...  :) här har ni recceptet jättegott :)
http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=1074

Herr rådsäter åkte ju neråt också men jag var på jobbet då, så jag kunde tyvär inte träffa den räven.
får väl se på vägen upp :P

Annars så åker jag på min semmester den 5.e :) då åker jag med tåg härifrån å är nere i Lund vid cirka halv 11.a på kvällen :P skall tilläggas.

Musiken blir rätt skum nu när det är blandad musik på denna dator :D haha Johannas musik + min musik = jävligt skumt nu har vi tex Nordman - i Lågornas sken. Vet inte om jag gillar den, gillar refrängen, det andra vet jag inte.

Nu ska jag äta en macka å sen off to work :)
Puss på er snälla :)
Älskar dig Johanna! <3

The return of the cherry

So här e jag igen. saknad jag vet.

Har inte vart sådär jättemycket att skriva om då dagarna bara består av att gå upp gå till jobbet, komma hem, å då är det typ tre alternativ sätt dig vid datorn, ringa eller gå ut igen :P

Skall jobba på eniro i sommar är det bestämt iaf, blir inga fler nattpass på eniro det har dom tagit bort. Så det kändes lite skumt då man gick ut ifrån jobbet å ingen var kvar där, eftersom eniro går det att ringa 24/7. Men vi finns ju på fler orter.

Efter sommaren då? ja jag funderar på truckkörkort. Är väl typ det enda som intresserar just nu. tillbaka till förskola njaaa jag vet inte.
På tal om förskola så jobbar min far inte inom det längre. Känns väldigt underligt. Han har jobbat inom yrket i över 30 år känns det som :P känns väldigt overkligt.

Längtar verkligen till helgen ska till Johanna då :) wiiee
Du är väldigt saknad bäjbi! <3 !!

Till er andra ni är också saknade, men inte lika mycket ;P
Puss typ

RSS 2.0