Brynäs patetiska hemmapublik

Jag kom ju in igår på saker jag inte gillade, på internet sidor som aldrig uppdaterar sig.
Då kom jag ju på att jag har ju glömt att skriva ut min lilla korta hatlista här på bloggen, en kort liten lista på saker som är så otroligt störande i våran vardag att jag inte kan låta bli att skriva om dom/det :P
Ingen speciell ordning

- Gamla Ringsignaler (på mobiler) ---- Jag förstår inte hur man själv kan leva med sig själv då man har en ringsignal som alla andra har, hur opersonligt är det inte? O hur otroligt skärande är det inte i öronen att höra samma jäkla signal om o om igen speciellt då man hör att andra har det också? helt otroligt. Känner du som läser detta dig träffad så byt ;)

- Fjortisar -----  Ganska oundvikligt dom ska höras, dom ska synas. O jag förstår inte varför? Jag tror jag kan skriva detta blogg inlägg dubbelt så långt med många fina motiveringar på varför jag stör mig på dom, men jag tycker detta får räcka.

- Folk som röker vid allmäna platser  ---  Här kommer platser på som jag älskar på att folk röker:  vid köer (ex bankköer, till snabbmat, busshållsplatser etc) då man går av tåg, för då kan man absolut inte vänta någon sekund till, utan det första man gör är att förpesta alla andras hälsa. Toppen, det blir jag så glad av, jag brukar nästan alltid då folk röker på olämpliga platser hosta ganska nära dom eller spotta vid deras fötter för att visa min tacksamhet. :)

- IPRED,FRA,Antipiratbyrån - motivering krävs ej jag väljer att länka till min käre vän Tor :) http://www.raswill.se/

- Bortskämda barn -- Vissa barn står man helt enkelt inte ut med när man ser dom i butiker etc. O jag vet vart det mesta felet ligger nämligen föräldrarna, klassiker. Den blir ju aldrig gammal, men så är det, vissa ska helt enkelt inte ha barn.

- Rix FM - Speciellt moron zoo seriöst dags o lägga ner skiten nu. Det är ju ingenting som är varierande med den radio-kanalen , förstår inte att så många personer kan ratta in den kanalen dag in o dag ut o inte få hjärnblödning? Det är ju en playlist på 16 låtar.

- Linda Rosing - även här behövs ingen motivering titta bara på fanskapet (o nu menar jag inte min bil) så fattar ni vad jag menar.

- Brynäs hemmapublik -- motivering följer där nere.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sportdelen

Tippning av dagens matcher är här, o denna gång ska jag vinna tippningen emot min bror ;)

Frölunda - Modo 3-4 (efter sudden) Om Frölunda ställer Holmqvist i mål så lär resultatet utfalla, kommer Ahonen stå så tror jag Modo vinner utan en förlängning.

Färjestad - Hv71 6-3 -- Kampen om ligasegern går till Färjestad. Färjestad har Gustavsson, Hv71 har Liv. Jag tror det säger allt.

Södertälje - Djurgården 2-3 (efter sudden) Strömberg är tillbaka o lär bevisa varför dom aldrig borde ha sparkat honom, men samtidigt har Djurgården mycket att spela för, o Wesslau's målvaktspel har varit riktigt bra på senaste tiden.

Rögle - Linköping 4-0 -- Här kör jag med en riktig rövare, Rögle bara måste vinna och jag tror Abbottarna kommer köra över LHC som verkligen spelar uselt för tillfället, den som säger att vinsten mot SSK var bra kan ju inte mycket om hockey.

Brynäs - Timrå 3-2  -- Brynäs spelar hemma, det kan avgöra. Om publiken är på g dvs, publiken här i Gävle är patetisk, riktigt patetisk. Jag menar inte att man skall kopiera allt ifrån NHL men seriöst det finns ju inget drag i läkerol, så fort någon öppnar käften så ser det ut som om alla runt om tror den har cancer. Man får tydligen bara hoa och tjoa då det görs mål eller då domaren missar något, annars ska man vara tyst. Nej usch, vill man ha tyst på matcherna kan man gå på Tennis eller Golf.
Nu kom jag ifrån tippningen men jag var tvungen att få ut det där :P

Luleå - Skellefteå 6-4 -- Luleå har redan vunnit slaget om bästa laget i norr, men Luleå har så mycket mer att spela för än vad Skellefteå har, en högre placering ger dom chansen att möta tex Brynäs eller Timrå i slutspelet o det tror jag dom hellre vill. Än att få möta just Skellefteå igen.

Det är tillåtet för andra att göra sin röst här på tippningen också :) skriv bara
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack för läsningen :)

Ha en rolig dag!! hihi

Arrivederchi

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag irriterar mig på den människa som pinkar och röker ute i trapporna, så att man kan känna den underbara lukten in i lägenheten :) Ooh, måste vara det bästa som finns!

2009-02-26 @ 18:39:16
URL: http://rock0n.blogg.se/
Postat av: Skider

Men LOL det är skönt å höra att efter alla dessa år stör du dej fortfarande på Rix FM :D

Men jag är något besviken att du verkar helt ha kommigt över faktum att Jennifer Lopez tycker hon är så cool när hon svär i "Play", skandal juh!

Personligen är det väll mest faktum att Beffme inte stödjer wide-screen och den där pcgamer recensionen på Indiana Jones and the Emperors Tomb som verkligen gör mej rasande men förutom det så är livet ganska nice!

2009-03-02 @ 19:59:17
Postat av: Elise

Hej där kusin!

Fixat en egen blogg för ett tag sen så man får ju passa på att skriva här med.



Mest irriterande för mig är då att bli väckt på tok för tidigt eller mitt i natten.

2009-03-02 @ 21:32:06
URL: http://lilisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0